x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(7) "politic"

Chirica: PSD știa că vine pandemia. A preferat să se retragă în opoziţie, să critice şi să incite populaţia

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, susţine că PSD s-a retras de la putere „ştiind de pandemia care se apropia" şi nu a vrut să se compromită, pentru a sta în opoziţie ca să-i critice pe liberali şi să incite populaţia la dezordine.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 22.11.2020, 20:12

Mihai Chirica, lider al filialei municipale PNL Iaşi, a spus, duminică, la evenimentuli de lansare a programului de guvernare PNL Iaşi, că Guvernul Orban şi-a asumat o grea sarcină, pentru că are de luptat pe de o parte cu Covid-19, iar pe de altă parte se bate şi cu “Partidul Comunist Român, reinventat după 1990”, potrivit News.ro.

 

În București au început să se fure trotinetele electrice lăsate pe stradă pentru a fi închiriate

 

“Guvernul Orban luptă cu Covid-19, dar şi cu PCR 19-90, ca s-o parafrazez pe doamna Dăncilă. Guvernul liberal luptă cu Partidul Comunist Român care s-a reinventat după 1990”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

 

Banca Națională (BNR) acuză PSD de utilizarea abuzivă a imaginii sale în spoturile electorale

 

Edilul Iaşiului consideră că PSD a ştiut că vine pandemia şi că social-democraţii s-ar fi retras intenţionat în opoziţie.

 

“PSD a plecat de la putere când deţinea majoritatea în Parlament, ştiind de pandemia care se apropia. PSD n-a vrut să se compromită politic şi a preferat să se retragă în opoziţie, să critice şi să incite populaţia la dezordine, să contribuie la creşterea numărului de infectări, ceea ce s-a şi întâmplat de altfel”, a susţinut Chirica.

 

Edilul ieşean susţine că România a înfruntat pandemia cu rezultate mult mai bune decât alte state europene.

 

Chirica i-a îndemnat pe ieşeni să vină la vot pe 6 decembrie, precizând că “politica se face în cabina de vot, nu la televizor sau pe Facebook”.