Cine îl va succede la tron pe Charles al III-lea! Monarhul de 74 are o avere de aproape 2 miliarde de euro

Charles al III-lea, Prințul de Walles, încă nu a fost încoronat oficial și sunt mulți care se întreabă cine îl va succede la tron.

Viitorul suveran al Regatului Unit, care va fi încoronat pe 6 mai a.c., în cadrul unei fastuoase ceremonii, va fi urmat la tron, conform liniei succesorale britanice, de Prințul William Duce de Cambridge (40 ani), apoi fiul său, Prințul George (9 ani). Conform aceleiași  linii, după Prinții de Cambridge urmează Prințesa Charlotte Elisabeth Diana, Prințul Louis de Cambridge și, în coada listei, cel ce a scandalizat societatea britanică, Prințul Harry, Duce de Sussex.

Prințul William îl va succede la tron pe Charles al III-lea

Cât despre viitorul rege al Regatului Unit, o investigație a presei britanice a scos la iveală că monarhul are o avere personală ce ar fi depășit valoarea de 2 miliarde de euro, conform The Guardian. Auditul bunurilor deținute de Charles de Walles cuprinde proprietăți, palate, bijuterii și investiții.

Cel ce îl va succede la tron pe Charles al III-lea, Prințul William este nepotul Elisabetei a II-a și primul fiu al Prințesei Diana. A studiat în multe școli din Marea Britanie, a fost înrolat în armată și a devenit locotenent de zbor, pilot al Forțelor de Căutare și Salvare. Este căsătorit cu Catherine Middleton.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed