Ciolacu: „Firea e o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni”

Premierul a făcut anunțul! Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că Gabriela Firea, candidatul social democraţilor pentru fotoliul de primar al Capitalei, este o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni şi care are capacitatea să stea la masă cu toţi primarii de sector.

„Eu o văd pe doamna Firea foarte calculată, foarte detaşată, foarte sinceră, foarte aplicată cu fiecare candidat şi cu fiecare primar. Am văzut-o şi cu Băluţă, şi cu Robert Negoiţă. (…) Noi vorbim de un întreg, noi vorbim de un manager administrativ la tot Bucureştiul, un om care să aibă capacitatea nu să se încuie în birou, nu să aibă o teamă de a se vedea cu oamenii. Eu îmi doresc pe Gabriela Firea primar general că are capacitatea să stea cu toţi primarii de sector la masă. Gabriela Firea e o femeie care ştie să se bată pentru bucureşteni, e o femeie determinată. Primarii de sector nu s-au văzut în patru ani toţi şase plus primarul general să aibă un plan pentru Bucureşti”, a declarat Ciolacu, la Realitatea Plus.

Ce spune premierul despre actualul primar general

Marcel Ciolacu a spus că actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, este un om inteligent, dar „indolent”.

„Este un om inteligent domnul primar general, dar de fapt el pe fond fiind un indolent, el neavând vocaţie. Trebuie să ai o vocaţie să faci administraţie”, a transmis premierul

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed