Ciolacu: „Îl felicit pe colegul şi prietenul meu, Alfred Simonis, pentru iniţiativa de înfiinţare a Capelei ortodoxe în forul legislativ suprem”

0

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sfințirea Capelei ortodoxe, din incinta Palatului Parlamentului, că aceasta „nu este doar un loc de linişte şi refugiu în faţa provocărilor şi tensiunilor zilnice, ci şi un simbol al angajamentului nostru faţă de valorile naţionale”.

„Am deosebita onoare să particip astăzi la un moment istoric marcat de binecuvântarea capelei ortodoxe din Parlamentului României de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a cărui dăruire, tenacitate şi energie neobosită în realizarea binelui comun m-a inspirat întotdeauna şi mi-a conferit privilegiul unei colaborări sincere şi temeinice în beneficul întregii societăţi româneşti. La acest moment cu profunde semnificaţii spirituale, îl felicit pe colegul şi prietenul meu Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, pentru iniţiativa de înfiinţare a acestei Capele ortodoxe în forul legislativ suprem al ţării. Această capelă reprezintă atât un loc de închinare şi reflecţie pentru cei care activează în Parlamentul României, cât şi un simbol al valorilor noastre naţionale.

În final, această capelă nu este doar un loc de linişte şi refugiu în faţa provocărilor şi tensiunilor zilnice, ci şi un simbol al angajamentului nostru faţă de valorile naţionale. Sper că acest spaţiu sacru îi va inspira şi îi va întări pe toţi cei care îi trec pragul, aducând lumină şi înţelepciune în călătoria noastră comună spre binele întregii societăţi, a spus Marcel Ciolacu, la sfinţirea Capelei din incinta Palatului Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.