Ciolacu: Principalul efort va fi, în următoarele două săptămâni, să îmbunătăţim mecanismele care ţin sub control preţurile la energie, gaze şi alimentele de bază / Altă prioritate majoră este reorganizarea ANAF, ca să creştem eficienţa colectării

”Principalul efort va fi, în următoarele două săptămâni, să îmbunătăţim mecanismele care ţin sub control preţurile la energie, gaze şi alimentele de bază. Am văzut că inflaţia a revenit pe traiectorie descendentă, iar BNR prevede că va ajunge sub 5% până la finele anului. Scopul nostru este ca, pe lângă aceste mecanisme, să continuăm să investim în producţia românească. Şi să ducem mai multe produse locale, la preţuri corecte, în magazine”, a spus premierul în deschiderea şedinţei de Guvern. 

El a precizat că altă prioritate majoră este reorganizarea ANAF, ca să creştem eficienţa colectării veniturilor la buget.

”Este nevoie de coordonare integrată şi, mai ales, de o viziune clară în acţiunea de combatere a fraudei şi evaziunii fiscale. Ne-am angajat să modernizăm şi digitalizăm Fiscul, ca să asigurăm servicii mai bune pentru cetăţeni”, a subliniat Ciolacu. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed