CIOLACU votează guvernul lui IOHANNIS! Cu o singură condiție

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat luni seară că există posibilitatea ca social democrații să voteze un guvern tehnocrat, în cazul în care acesta va fi propus de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Liderul PSD susține că atât el cât și liderul Pro România, Victor Ponta au propus un tehnocrat. De asemenea, Ciolacu adăugat că îl stimează foarte mult pe generalul Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale.

 

Afirmațiile liderul social-democrat au venit după ce aceasta a fost întrebat la TVR 1, dacă PSD ar fi dispus să voteze un guvern tehnocrat propus de preşedintele Klaus Iohannis, care să fie condus de Nicolae Ciucă sau Cătălin Predoiu, ministrul interimar al Justiţiei.

 

„Nu ştiu. E o discuţie pe care o să o am cu colegii. Dacă se vine cu propunerea să fie iarăşi un guvern minoritar numai PNL, am o mare reţinere de a vota vreodată un guvern minoritar. (…) Şi eu şi Victor Ponta am propus un tehnocrat, un specialist prim-ministru, dar ce nu am mai apucat să spunem, pentru că nu am fost luaţi în serios, cu toate că aveam o majoritate parlamentară şi în spiritul Constituţiei aşa ar fi trebuit, noi nu impuneam un ministru în acel guvern.

 

Vine domnul Ciucă, să spunem – este un specialist pe care eu îl stimez foarte mult -, dacă vine fără niciun membru PNL în guvern, există posibilitatea ca noi să votăm acest guvern. Este posibil”, a spus Marcel Ciolacu.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed