AcasăMoney&PeopleClasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume în 2023! Care este...

Clasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume în 2023! Care este jucătorul cu venituri astronomice de 136 milioane de dolari pe an

Clasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume a fost alcătuit de specialiștii de la Forbes și pe 2023.

Revenire spectaculoasă pe primul loc a lui Cristiano Ronaldo, al cărui transfer în campionatul din Arabia Saudită l-a dus iar pe primul loc în top. Nu mai puțin de 136 milioane de dolari americani a câștigat portughezul care a plecat de la Manchester United la Al-Nassr.

Ronaldo (38 de ani), care a mai fost în fruntea clasamentului în perioada 2016-2017 are contract până în 2025. La noua echipă, salariul său de jucător a crescut cu circa 75 de milioane.

Clasamentul celor mai bine plătiți fotbaliști din lume în 2023!

Lionel Andres Messi (35 de ani, atacantul de la PSG) este pe locul doi cu venituri de circa 130 de milioane de dolari. Pe locul trei se situează Kylian Mbappe (colegul său de la PSG), care a înregistrat venituri de 120 milioane de dolari. Amândoi sunt și căpitani de echipe naționale, primul al Argentinei, iar, cel de-al doilea, al Franței.  

Forbes precizează că sumele includ salariile, premiile și bonusurile câștigate de fiecare în ultimul an, și nu au adăugate sumele din contractele de sponsorizare și comerciale, de asemenea, sumele din afacerile pe care jucătorii le conduc.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.