CLOTILDE ARMAND a fost agresată la semafor! ”Guys, sunteți tot mai penibili!”

0
33

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a relatat că în această dimineață a fost agresată la semafor de un bărbat agresiv. Edilul a spus că acesta a lovit cu pumnii în geam și a încercat să deschidă ușa.

Clotilde Armand susține că a raportat incidentul la Poliție.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
În ultimele zile, primarul Sectorului 1 poartă un întreg război cu adversarii politici, cu diverși activiști și cu firma de salubritate Romprest. Marți seară, Clotilde Armand a fost audiată la Secția de Poliție 1 într-un dosar deschis după două plângeri depuse de aceasta pentru hărțuire și violarea vieții private, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro. Ea a spus la ieșirea de la audieri că a depus plângeri, fără a da însă informații suplimentare.Sesizările au fost inițial trimise Direcției Naționale Anticorupție și ulterior declinate Parchetului Sectorului 1, pe motiv de competență.

Într-una dintre plângeri vizată ar fi Oana Lovin, conform surselor G4Media.ro. Clotilde Armand a reclamat că aceasta ar fi amenințat-o în timp ce o filma în contextul scandalului gunoaielor din Sectorul 1.