Clotilde Armand dezvăluie de ce se spune că se comportă „dictatorial”: … e un coșmar. Mulți aleg să plece

0

„Ritmul de muncă impus de mine în Primăria Sectorului 1 a devenit un coşmar pentru unii funcţionari. Tot mai mulţi dintre ei aleg să plece în alte structuri sau acuză că au devenit: stresaţi. E foarte bine dacă scăpăm în felul acesta de acei funcţionari care erau obişnuiţi să nu facă absolut nimic pe banii cetăţenilor. Totuşi, suntem aici pentru a servi comunitatea, nu partidele sau interesele unora”, a precizat Armand pe pagina sa de Facebook.

 

 

Paradoxul pandemic: în 2020 inspectorii de muncă au dat mai multe amenzi. Cea mai mare, 40.000 euro

 

 

Totodată, edilul a dat ca exemplu decizia a două angajate ale Poliţiei Locale de a demisiona şi de a devenit “asistente” la cabinetul parlamentar al fostului primar PSD Daniel Tudorache.

 

 

Atenție! Încălzirea salvatoare în apartament poate fi ILEGALĂ!

 

 

„Cine sunt ele? Una dintre ele a fost reprezentantul PSD în BES şi a apărut pe la televiziunea unui fost securist (după ce i-am prins în flagrant cu procese verbale deasupra sediului BES) explicând cum ‘am furat’ voturi. Cealaltă era mereu prezentă la întâlnirile mele cu cetăţenii din sector şi încerca să le deturneze făcând campanie pentru PSD deşi era poliţist local. Ambele aveau statut de funcţionari publici. Unde au plecat? Au devenit asistente la cabinetul parlamentar al fostului primar. După faptă şi răsplată”, a conchis Armand.