Co-fondatorul Skype, Jonas Kjellberg vine în România

0

Co-fondatorul Skype, Jonas Kjellberg vine la Iași, unde va participa, alături de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, la un eveniment public.

Summitul de business monden și digitalizare va avea loc pe 27 mai într-o locație emblematică pentru cultura ieșeană, Teatrul Național ”Vasile Alecsandri”, intrarea fiind liberă. Jonas Kjellberg (50 de ani), unul din fondatorii cunoscutului software gratuit Skype,  actualmente preluat de Microsoft, va deschide întâlnirea, vorbind despre caracteristicile unui business modern din zona tehnologiei.

La 10 ani, fiul lui Andrei Duban își câștigă singur banii

Co-fondatorul Skype, Jonas Kjellberg vine în România

Jonas Kjellberg este cel ce a fondat și Campuz Mobile, companie cumprată ulterior de Vodafone, dar și Player,io (cumpărat de Yahoo!) și a prezidat  board-ul iCloud (achiziționat de Apple). Alături de Jonas Kjellberg, la eveniment va mai fi prezent și Richard van Hooijdonk, CEO al Trendforce.one (unul dintre experții care vorbește frecvent la Google, Meta, IBM sau Microsoft), va aduce pe scena IQ DIGITAL Summit cele mai noi ipoteze însoțite de soluții pentru adaptarea la schimbările fundamentale prin care trece omenirea.

Sebastian Burduja, noul ministru al Digitalizării, va participa la o sesiune intensivă de întrebări si răspunsuri din partea mai multor lideri din tehnologie iar cunoscutul antreprenor tech Radu Georgescu va susține o prezentare specială.

Surse: Sorin Oprescu a părăsit teritoriul României în urmă cu două săptămâni