Fostul ”crai de Dorobanți” Codin Maticiuc, cel mai bogat romancier român. ”Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”

Viața lui Cosmin Maticiuc a pendulat între isprăvile de ”crai de Dorobanți”, la filantropist, actor și producător de film, mai nou și scriitor. După ce și-a publicat propriul roman, mondenul personaj a revenit în atentia publică printr-o carte controvesată, viața controversatului Nuțu Cămătaru, dar de mare succes.

Intrat în acestă branșă, se poate spune despre Codin Maticiuc că este unul dintre cei mai bogați romancieri.

După ce s-a exclus din excentricul grup al ”crailor de Dorobanți”, Maticiuc s-a dovedit de încredere pentru a prelua afacerile familiei sale. Personaj extrem de discret, tatăl său, fostul diplomat (fost director adjunct în Cadrul Ministerului Afacerilor Externe), actualmente omul de afaceri Ion Maticiuc i-a predat o parte din firmele familiei, cu investiții și șantiere de milioane de euro. În ultimii ani, Codin, cel care spune că, până la 30 de ani a cheltuit mai mult decât a produs, și-a făcut propria avere.

Mitică Popescu împlinește 85 de ani! ”Să fiți deștepți și fără frică. Eu vă salut! Mitică!”

Fostul ”Crai de Dorobanți” Codin Maticiuc, cel mai bogat romancier. ”Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”

Personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult. Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, a spus afaceristul care este asociat cu tatăl său în mai multe proiecte imobiliare.  În urmă cu patru ani, Ion și Codin Maticiuc încasau de la Dan Șucu nouă milioane de euro pentru un teren pe care s-a aflat fosta fabrica de metale feroase Grivița, unde s-a construit un complex rezidențial.

Gheorghe Zamfir își sărbătorește ziua pe scenă. Cel mai premiat artist român a împlinit 80 de ani!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed