Codin Maticiuc s-a însurat în secret. Milionarul devenit actor, finanțator de film și filantropist, nu vrea cununie religioasă!

Codin Maticiuc s-a însurat în secret. Finațator și actor în cele mai populare filme comerciale prezente în cinematografe, în ultimii ani, fostul ”crai de Dorobanți” s-a căsătorit civil cu Ana Pandeli, cea care i-a dăruit două fetițe.

Ceremonia s-a desfășurat în familie, nici chiar prietenii celor doi nu au știut de gândurile lor. Codin și Ana sunt împreună de cinci ani. ”Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim”, i-a spus Codin Maticiuc lui Cătălin Măruță.

Viața lui Cosmin Maticiuc a pendulat între isprăvi de ”Crai de Dorobanți” (anii 2000), la filantropist (a susținut multe campanii de impact pentru reabilitarea unor secții de spitale și se ocupă de un cămin social), de asemenea, actor și producător de film.

Codin Maticiuc s-a însurat în secret! După ce s-a exclus din excentricele  grupuri ale ”băieților de bani gata” ai Capitalei, Maticiuc s-a dovedit de încredere pentru a prelua afacerile familiei sale. Personaj extrem de discret, tatăl său, fostul diplomat (fost director adjunct în Cadrul Ministerului Afacerilor Externe), actualmente omul de afaceri Ion Maticiuc, i-a predat o parte din firmele familiei, cu șantiere și investiții de milioane de euro.

În ultimii ani, Codin (42 de ani), cel care spunea că, până la 30 de ani a cheltuit mai mult decât a produs, și-a conturat propria avere. Investițiile în producții cinematografice comerciale (Team Building”, ”Miami Bici”, ”Miami Bici2”), s-au dovedit foarte profitabile.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri