Codin Maticiuc și BRomania au investit 1,5 milioane de euro în ”Miami Bici 2”. O echipă numeroasă de români filmează în Los Angeles

După succesul comercial avut cu ”Miami Bici”, una dintre cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani, filmul va avea continuare. Se filmează de zor la ”Miami Bici 2”, de acestă dată în Los Angeles, Statele Unite. Acolo se află de la începutul anului cei doi producători, Codin Maticiuc și Matei Dima –BRomania.

 Încurajați de succesul pe care l-a avut prima parte (”Miami Bici” a bătut recordul absolut pentru un film românesc lansat după ’89, în ciuda ghinionului de a fi lansat în cinematografe chiar înainte de lockdown), Codin Maticiuc și Matei Dima au un buget de circa 1,5 milioane de euro pentru continuarea filmului. ”Sunt banii mei, nu sunt împrumutați de la bănci”, confirmă afaceristul monden Codin Maticiuc despre afacerea cinematografică în care s-a implicat. Prima parte a filmului i-a adus un profit de 400.000 de euro.

Codin Maticiuc și BRomania au investit 1,5 milioane de euro în ”Miami Bici 2”

Codin Maticiuc și BRomania au investit 1,5 milioane de euro în ”Miami Bici 2”

”Personal am investit 200.000 din cei 1,5 milioane de euro. Important este că filmul este unul 100% independent, cu fonduri private, atât ale noastre personale, cât și ale sponsorului. Cred că și-n domeniul filmului independent suntem pe cale de a face istorie”, a lăuda Maticiuc performanțele ”Miami Bici”, la câteva luni după lansare.

Afacerist, scriitor, filantrop și actor, Maticiuc a investit peste 3 milioane de euro în producțiile cinematografice în care a jucat. La fel și BRomania al cărui ultim film-”Teambuilding”-, pe lângă succesul cinematografic de care s-a bucurat, a fost premiat și la recent desfășurata ultimă ediție a Premiilor Gopo (”Premiul publicului”).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed