x


  • EUR
    4.8701
    USD
    3.9758
string(14) "moneyamppeople"

Comedianta Magda Mihăilă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld. Aseară, românca a apărut în show-ul faimosului star Jimmy Fallon

Comedianta Magda Mihăilă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld și întreaga Americă a râs de umorul româncei! A apărut aseară în emisiunea faimosului Jimmy Fallon.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.11.2020, 18:14

”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” este cea mai cunoscută emisiune de divertisment de peste ocean și are audiențe record în multe țări de pe mapamond. Prezentată drept franțuzoaică, Magda Mihăilă, singura femeie care stand-up comedy în toată Europa (în 4 limbi diferite) a apărut aseară în populara emisiune printr-o filmare ce i-a amuzat teribil pe gazda emisiunii, dar și pe veteranul Jerry Seinfeld, care se afla în direct prin video.

Cu ocazia lansării ultimei cărți a lui Jerry Seinfeld (ce cuprinde cele mai bune glume din cariera sa), Jimmy Fallon a lansat concursul ”Provocarea Seinfeld”, prin care a cerut oamenilor să trimită un video cu ei interpretând o glumă din cartea lui Seinfeld, în propriul lor stil .Scopul era ca videoclipurile să îl facă pe Seinfeld să râdă la propriile lui glume. Ceea ce s-a și întâmplat. Românca Magda Mihăilă, care locuiește în Franța de trei ani a reușit să-l facă pe Seinfeld, dar și pe Fallon să râdă în hohote.

Selly lansează propria emisiune! ”Va fi cel mai tare show de divertisment din România”

Magda a interpretat o glumă în fața unei cirede de vaci, chiar lângă bovinele din localitatea franceză în care se află. “De câte ori simt furie și deznadejde uitându-mă în jur, încerc să mă bucur de ce am aproape, atât fizic cât și emoțional. Când am văzut provocarea lansată aveam deja cartea acasă (am pre comandat-o când s-a anunțat publicarea). Mi s-a părut normal să îmi implic “vecinele” de la ferma care m-au ajutat anul ăsta să îmi mențin zâmbetul.

Mi-au lipsit foarte mult spectacolele și interacțiunea cu publicul, ori de câte ori eram într-un loc aglomerat îmi venea să încep să spun glume ca să am parte de un pic de validare și interactiune umană. Simt că pot să astept cu mai multă rabdare să urc din nou pe scenă, acum că am primit o porție de mângâiere de ego de la unul din cei mai prolifici oameni ai comediei din lume”, a declarat romînca pengru culturaladubă.ro, după momentul apariției clipului său la show-ul lui Jimmy Fallon.

Actorii TNB voluntari pentru DSP! Au fost instruiți și răspund apelurilor urgente ale bucureștenilor