AcasăMoney&PeopleSelly lansează propria emisiune! ”Va fi cel mai tare show de divertisment...

Selly lansează propria emisiune! ”Va fi cel mai tare show de divertisment din România”

La doar 19 ani, emisiunea lui Selly, preferatul puștilor români, admirat și pentru că a făcut un milion de euro din publicitate de pe urma filmărilor și postărilor sale, nu va fi găzduită de un post de televiziune ci pe internet,spațiul unde a prosperat. Mai precis pe propriul canal de YouTube.

Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat și reprezintă un upgrade de conținut, care își propune să ducă divertismentul la următorul nivel. ”Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de YouTube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți”, a spus gazda ”Selly Show”, rezultatul muncii sale, împreună cu o întreagă echipă de profesioniști, Show ce are toate ingredientele să devină un pas care va face diferența în ceea ce înseamnă conținut în România.

Ada Condescu a născut un băiețel!

”Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, ne aduce la conoștință cel ce a făcut din 5 GANG  o trupă fenomen în rânduriole adolescenților.

Pe 1 decembrie, de la ora 20.00, pe canalul de YouTube Selly, doritoriii vor putea urmări prima ediție a showului de divertisment în care vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societății și în care vor avea parte de provocări și situații imprevizibile.

Fost premier, actualmente personaj de videoclip! Petre Roman va apărea în cel mai nou clip muzical al soției sale

 

Ultimele Articole