Fost premier, actualmente personaj de videoclip! Petre Roman va apărea în cel mai nou clip muzical al soției sale

Filmulețul ce va însoți o piesă nouă a artistei (47 ani), a fost deja filmat și se află la montaj.

”Am finalizat un proiect muzical. E un cântec foarte frumos de dragoste. Am filmat la Sinaia împreună. Cu o zi înainte m-am gândit că merg la Sinaia și mi-a zis: «nu vrei să te însoțesc?» Și am spus: «Ba da, cum să nu?!». Și atunci mi-a venit ideea că iubirea mea trebuie să fie cu mine în acest clip frumos”, ne spune cu bucurie Silvia Chifiriuc, solista care, recent a devenit și doctor în muzică. De când s-a căsătorit cu Petre Roman și a abandonat viața de turneu, Silvia Chifiriuc s-a dedicat studiului și familiei sale. A avut timp să-și termine facultatea pe care a abandonat-o în tinerețe. și-a luat licența, a urmat cursuri de master și, și-a luat doctoratul în muzică (Universitatea Ovidius, Constanța).

Așa arăta Marcel Pavel când avea plete! ”Miliția mă tot întreba dacă am serviciu”

Odinioară sex-simbol al Revoluției, în anii 90, Petre Roman a iscat pasiuni aprinse în rândul doamnelor. Premierul de atunci a devenit subiect de adulație după o vizită la fosta fabrică de confecții  Apaca (a fost tratat cu sloganul devenit de legendă: „Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Petre să ne …”)

În ultimii ani, Silvia Chifiriuc  a urcat pe scenă decât cu ocazii extraordinare. Însă, înainte să se căsătorească a susținut sute de spectacole, mai ales estivale, în marea familie a revistei românești formată din Jean Constantin, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler ori bunele sale prietene, Mădălina Manole și Oltea Chirilă.

O româncă desemnată cea mai bună videochatistă din lume. Înainte să devină starletă Iovanna Reeve a studiat biologia

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed