x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Fost premier, actualmente personaj de videoclip! Petre Roman va apărea în cel mai nou clip muzical al soției sale

Fost premier al României, Petre Roman își folosește acum charisma în videoclipuri. Soția sa, solista Silvia Chifiriuc ne dezvăluie că, în următorul său videoclip, va apărea și fostul politician care a împlinit 74 ani.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 26.11.2020, 17:02

Filmulețul ce va însoți o piesă nouă a artistei (47 ani), a fost deja filmat și se află la montaj.

”Am finalizat un proiect muzical. E un cântec foarte frumos de dragoste. Am filmat la Sinaia împreună. Cu o zi înainte m-am gândit că merg la Sinaia și mi-a zis: «nu vrei să te însoțesc?» Și am spus: «Ba da, cum să nu?!». Și atunci mi-a venit ideea că iubirea mea trebuie să fie cu mine în acest clip frumos”, ne spune cu bucurie Silvia Chifiriuc, solista care, recent a devenit și doctor în muzică. De când s-a căsătorit cu Petre Roman și a abandonat viața de turneu, Silvia Chifiriuc s-a dedicat studiului și familiei sale. A avut timp să-și termine facultatea pe care a abandonat-o în tinerețe. și-a luat licența, a urmat cursuri de master și, și-a luat doctoratul în muzică (Universitatea Ovidius, Constanța).

Așa arăta Marcel Pavel când avea plete! ”Miliția mă tot întreba dacă am serviciu”

Odinioară sex-simbol al Revoluției, în anii 90, Petre Roman a iscat pasiuni aprinse în rândul doamnelor. Premierul de atunci a devenit subiect de adulație după o vizită la fosta fabrică de confecții  Apaca (a fost tratat cu sloganul devenit de legendă: “Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Petre să ne …”)

În ultimii ani, Silvia Chifiriuc  a urcat pe scenă decât cu ocazii extraordinare. Însă, înainte să se căsătorească a susținut sute de spectacole, mai ales estivale, în marea familie a revistei românești formată din Jean Constantin, Romică Țociu și Cornel Palade, Jean Paler ori bunele sale prietene, Mădălina Manole și Oltea Chirilă.

O româncă desemnată cea mai bună videochatistă din lume. Înainte să devină starletă Iovanna Reeve a studiat biologia