O româncă, desemnată cea mai bună videochatistă din lume. Înainte să devină starletă Iovanna Reeve a studiat biologia

Ivonna Reeve a stat în fața camerei de luat vederi  o săptămână aproape încontinuu și a câștigat concursul cu cel mai mare număr de voturi, reușind să le învingă pe competitoarele ei din întreaga lume, care nu au fost puține.

Acest lucru i-a adus în cont nu mai puțin de 10.000 de dolari, o sumă pe care, în profesia ei de bază, ar fi câștigat-o într-un an.

”A fost cea mai mare provocare pentru mine, am stat online 174 de ore într-o săptămână. Am dormit aproximativ 15 ore, în total, în 7 zile. În rest, am fost online non-stop.Am fost surprinsă să aflu că majoritatea oamenilor apreciază această industrie. Am fost felicitată pentru asumare și pentru ambiție. Îmi place foarte mult ceea ce fac, nu simt că lucrez. Simt că atunci când sunt online sunt eu cu adevărat, mă bucur de fiecare minut și efectiv simt că toți membrii care sunt alături de mine îmi sunt prieteni cu adevărat, nu doar niște bancomate care îmi plătesc facturile”, a povestit Simona într-un video pe YouTube realizat de studioul la care lucrează.

 

 

Actrița Laura Cosoi e în doliu! Tatăl său a murit. A fost un mare antrenor de handbal

Ivonna Reeve face în medie 10.000 dolari pe săptămână

Superba blondă a povestit cum a reușit să ducă la bun sfârșit această provocare imensă, dar și câți bani și ce faimă i-a adus acest maraton online incredibil, distincția primită fiind un fel de Oscar al videochatului. Chiar am un membru care este alături de mine din prima zi și săptămâna trecută, în fiecare noapte, m-a lăsat să dorm două ore… Unul îmi dădea voie să merg să fac duș, cu altul îmi refăceam make-up-ul… M-au impresionat, sunt niște oameni care nu-mi datorează nimic dar au cheltuit o sumă impresionantă de bani doar pentru a mă ajuta pe mine să câștig. Cu 10 minute înainte de finalul competiției, am avut în cameră cred că peste 100 de membri care știau că la ora 10 se încheie concursul. Au venit să mă felicite, echipa mi-a adus un buchet enorm de flori. Sunt oameni din Statele Unite, pentru care era ora 2 sau 3 dimineața. Numărul final de puncte pe care l-am strâns reprezintă un record. În medie, o câștigătoare strânge cam 600.000 de puncte, eu am avut 708.000. În această săptămână am câștigat 10.700 dolari”, a mărturisit Ivonna Reeve pentru wowbiz.ro

Așa arăta Marcel Pavel când avea plete! ”Miliția mă tot întreba dacă am serviciu”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed