Ada Condescu a născut un băiețel!

0

În vârstă de 32 ani, Ada Condescu și soțul său, regizorul Cătălin Mitulescu mai au o fetiță, pe nume Ecaterina.

”Fericire pură! Aproape 24 de ore de când a venit pe lumea noua minune! Băiețelul nostru perfect sănătos și deja atât de curios! Îi mulțumesc medicului meu, Marius Romila, și întregii echipe Medicover pentru atenția, devotamentul și implicarea cu care m-au însoțit în această extraordinară experiență a nașterii naturale! Ne simțim perfect iar în câteva ore vom fi deja acasă!! Yuhuuuu! Încă nu-mi vine să cred!”, a scris actrița.

Fost premier, actualmente personaj de videoclip! Petre Roman va apărea în cel mai nou clip muzical al soției sale

Vedeta nu a spus încă ce nume va alege pentru băiețelul ei. Pe vremea când a aflat că este gravidă, Ada Condeescu declara că va fi un nume românesc, cu o poveste aparte.

”Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele”, a mai spus Ada Condescu. Actrița este împreună cu regizorul Cătălin Mitulescu de 10 ani și în urmă cu patru ani au devenit soț și soție.

O româncă, desemnată cea mai bună videochatistă din lume. Înainte să devină starletă Iovanna Reeve a studiat biologi