AcasăMoney&PeopleConcertul Celine Dion de la București, anulat a treia oară! Pierderile colosale...

Concertul Celine Dion de la București, anulat a treia oară! Pierderile colosale i-a făcut pe organizatori să rambuseze banii cumpărătorilor

Concertul Celine Dion de la București, anulat a treia oară! De două ori din cauza pandemiei, a treia oară din cauza problemelor de sănătate ale divei. A fost diagnosticată cu o tulburare neurologică incurabilă.

Concertul a fost programat inițial pe 29 iulie 2020, pe Arena Națională, amânat ulterior pe 25 iulie 2021, ultima dată fiind 11 iulie 2023. Programări în urma cărora organizatorul, o importantă firmă de eveniment din România, a pierdut sume colosale, începând de la chiria principalei arene a Capitalei. După încercările ratate de o aduce pe marea artistă la București, se angajează pentru prima oară să ramburseze contravaloarea acestora.

Turneul European Celine Dion „Courage World Tour” a anunțat anularea a 8 concerte, din cauza programului de recuperare al artistei. Celine (53 de ani) a onorat primele 52 de date ale turneului mondial „Courage World Tour” în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urma unor spasme musculare persistente, care au impiedicat-o să mai concerteze. Echipa medicală a lui Celine Dion continuă să urmarească evoluția afecțiunii și să o trateze.

Concertul Celine Dion de la București, anulat a treia oară!

”Mă doare să vă anunț că nu voi fi pregatită să-mi reiau turneul în Europa”, a declarat Celine. „Mi-e dor să vă văd pe toți… să fiu pe scenă… să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare.”, este comunicatul trimis de Celine Dion, solistă prezentă în Forbes cu o avere de 600 de milioane de dolari doar din muzică. Per total solista are o avere mult mai mare datorită liniei sale de parfumuri și restaurante.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.