AcasăEconomieCONFERINŢA NEWS.RO - Horia Gustă, Asociaţia Administratorilor de Fonduri din România: PNRR...

CONFERINŢA NEWS.RO – Horia Gustă, Asociaţia Administratorilor de Fonduri din România: PNRR are o componentă care se adresează administratorilor de fonduri, de 400 milioane euro

Horia Gustă afirmă că speră ca administratorii de fonduri să beneficieze de aceşti bani, pentru investiţii în domeniile pe care PNRR le-a considerat prioritare, energie, energie regenerabilă, companii mici şi medii cu maximum 3.000 de angajaţi, în domeniul infrastructurii, al dezvoltării sociale şi tehnologiei.

Acesta spune că PNRR are o componentă care se adresează administratorilor de fonduri, de 400 milioane euro, care va veni către administratorii de fonduri din România printr-un mecanism generat de Ministerul Fondurilor Europene împreună cu Fondul European de Investiţii.

”Este important faptul că există surse, aceşti bani pot fi alocaţi de către companii nou-înfiinţate, către start-up-uri. Există şi o cerinţă acolo în contractul semnat de Minister cu Fondul European de a veni şi cu o componentă din partea administratorilor de fonduri, o componentă privată, ceea ce este un lucru extrem de bun. Credem că aceşti 400 milioane vor fi alocaţi de Fondul European de Investiţii către administratorii de fonduri profesionişti cu expertiză largă în administrarea banilor”, a spus Gustă.

El afirmă că administratorii de fonduri sunt parteneri pentru companii, pe care le finanţează, dar şi pentru statul român.

Partener principal al evenimentului este , iar parteneri sunt  şi .

Mai multe detalii despre eveniment la: 

 

 

 

Ultimele Articole