Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Roadhill Automotive vrea să preia activităţi ale Colina Motors

0

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Roadhill Automotive SRL intenţionează să preia activitatea de comercializare cu amănuntul de autoturisme şi autoutilitare uşoare (sub 3,5 tone) marca Ford şi Hyundai, precum şi linia de service multi-marcă pentru autoturisme şi autoutilitare uşoare, operate în prezent de Colina Motors SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Roadhill Automotive SRL comercializează cu amănuntul autoturisme şi autoutilitare uşoare marca Ford, deţine şi operează o linie de service multi-marcă pentru autoturisme şi autoutilitare uşoare în zona Bucureşti-Ilfov şi comercializează autoturisme şi autoutilitare uşoare second-hand.

Colina Motors SRL este dealer autorizat în România pentru mărcile Ford şi Hyundai şi deţine o unitate service în zona Bucureşti-Ilfov.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, precizează autoritatea de concurenţă.