AcasăMoney&PeopleVeteranul hip-hoper Coolio, a murit, la 59 de ani! Tot globul cunoaște...

Veteranul hip-hoper Coolio, a murit, la 59 de ani! Tot globul cunoaște ”Gangsta’s Paradise”, melodia cu 1 miliard de vizualizări

Coolio, cel ce a lansat ”Gangsta’s Paradise”, una dintre cele mai de succes melodii din istoria hip-hop-ului, a murit. Avea 59 de ani!

Câștigător de Grammy pentru melodia ce a ilustrat sonor filmul de mare succes ”Dancerous Minds” (1995, cu Michelle Pfeiffer, film cu un boxoffice de 179 de milioane de dolari), Coolio  a murit în casa unui prieten din Los Angeles.

 O autopsie și un test toxicologic vor fi efectuate, pentru a determina cauza oficială a morții. Paramedicii au sosit la fața locului însă, la scurt timp au declarat decesul muzicianului și producătorului. Medicii suspectează că artistul ar fi suferit un stop cardiac însă cauza oficială a morții nu a fost stabilită.

Cât de sexy este fiica celei mai bogate românce /FOTO GALERIE! A moștenit afacerea de un miliard de dolari a Anastasiei Soare

Veteranul hip-hoper Coolio, a murit, la 59 de ani

Vestea a fost data de Jarel Posey, fostul său manager. După mulți cel mai important hip-hoper al anilor ’90, Coolio,  pe numele său Artis Leon Ivey Jr. și-a început cariera în 1987 și, în anii săi de glorie a mai avut alte cinci nominalizări la Grammy.

”Gangsta’s Paradise” rămâne unul dintre cele mai de succes cântece rap din toate timpurile, melodia având pe YouTube un miliard de vizualizări. Cântecul a avut un succes uriaș, la momentul lansării fiind în fruntea clasamentelor muzicale în zeci de țări.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.