Cât de sexy este fiica celei mai bogate românce /FOTO GALERIE! A moștenit afacerea de un miliard de dolari a Anastasiei Soare

Fiica Anastasia Soare îi calcă pe urme mamei sale, singura româncă aflată în clasamentul celor mai bogate femei din Statele Unite ale Americii.

Claudia Soare s-a născut în România, în ultimii ani ai comunismului, însă la botez nu a putut primi un nume străin, așa cum și-a dorit mama sa. Tânăra, ce moștenește trăsăturile mamei sale, ocupă mai nou chiar funcția de președinte a companiei Anastasia Beverly Hills.

În vârstă de 34 de ani, fiica celei ce s-a făcut cunoscută drept ”regina sprâncenelor” și care și-a clădit un imperiu comercial peste ocean, își delectează admiratorii și în online (unde are 1,5 milioane de urmăritori) cu imagini în articole vestimentare futuriste, unele ”decoltate”,  în care își provează și propria linie de cosmetice, divizie ce-i poartă numele.

”Team Building”, record de bilete vândute în avans pentru un film românesc

Cât de sexy este fiica celei mai bogate românce! ”Face produsele de make-up, de la rujuri la farduri de pleoape”

”Fata mea face produsele de make-up, de la rujuri la farduri de pleoape, și eu mă ocup de produsele pentru sprâncene. Asta a fost o decizie conștientă, pentru că am vrut ca fiica mea să nu fie fata Anastasiei, ci să fie ea însăși, o persoană care mi-am dat seama că e capabilă, după ce am învățat-o și a lucrat în fiecare departament, ca ea să știe și ca să fiu eu convinsă că are suficiente cunoștințe să poată face această linie. Am stat în spatele ei la început.”, spune Anastasia Soare (65 de ani), care care se află în fruntea clasamentelor celor mai bogate femei din România. Și, mult mai mai important, în clasamentul special Forbes dedicat Evelor care și-au clădit afacerea prin propriile forțe -”Forbes America’s Richest Self-Made”.

Imperiul Anastasiei Soare, o afacere evaluată la 1,2 miliarde de dolari

Celebră în industria cosmeticelor și frumuseții, ascensiunea constănțencei Anastasia Soare a început în 1989, odată cu stabilirea sa în  Los Angeles. În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed