”Team Building”, record de bilete vândute în avans pentru un film românesc. Câte zeci de mii de doritori au plătit să vadă filmul de jumătate de milion de euro al lui Matei Dima

Real record pentru o producție cinematografică românească! 31.000 de bilete s-au vândut în avans la ”Team Building”, noul film al lui Matei Dima, alias BRomania. Comedia va intra în cinematografe din 30 septembrie a.c.

Despre filmul regizat de popularul vlogger, actor și regizor BRomania, acesta este și finanțatorul proiectului, cu o investiție de peste 500.000 de euro.

”Teambuilding” este o poveste amuzantă în care joacă și Matei Dima, Cosmin ”Micutzu” Nedelcu, Anca Dinicu, Ionuț Rusu dar și fotbalistul  Cristi Pulhac. Este un scenariu foarte funny, scris de Alex Coteț, care a semnat și scenariul la Miami Bici. Și este jucat de peste 30 de actori cu pregătire în comedie sau actorie. Ăsta este un plus pe care nu l-am mai avut în filme de peste 15 ani”, spune Matei Dima despre ”Team Building”.

Devenit unul dintre cei mai populari români în online, scheciurile sale de pe YouTube înregistrând recorduri de vizualizări, BRomania, alias Matei Dima este convins că noul film va avea un succes mai mare decât cel înregistrat cu precedentele proiecte. ”Miami Bici”, a fost cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani (după primul weekend de la lansarea sa în cinematografe), iar ”Tabăra” și ”5 Gang: Un altfel de Crăciun” au bătut, de asemenea, recorduri de spectatori.

Team Building”, record de bilete vândute în avans pentru un film românesc

Matei Dima (34 de ani) spune că mai tot profitul de pe urma muncii sale îl reinvestește în noi proiecte și asta îl împiedică să fie numit milionar în euro.

”Sunt milionar în followers. Am milioane de urmăritori. Nu mă ascund vizavi de banii pe care îi fac. Probabil că dacă nu i-aș fi investit în aceste două filme, “Miami Bici” și “5 Gang- Un altfel de Crăciun”, aș fi fost milionar până la vârsta asta. Eu tot ce am făcut am reinvestit și de-aia am și avut succes. Toate proiectele pe care le vezi sunt făcute din banii pe care îi pun și eu de la mine”, spune Matei Dima, alias Bromania, finanțatorul și regizorul filmului ”Team Building”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed