Corina Chiriac împlinește astăzi 71 de ani! De ziua sa și-ar fi dorit să-și lanseze autobiografia ”Mi-ar fi plăcut să am cartea amintirilor mele”

”Am terminat cu bine cartea, am trimis textul la tehnoredactare. Mi-ar fi plăcut o lansez de ziua mea”, ne vorbește despre marea sa dorință artista care, anul trecut, a avut parte de o aniversare specială și emoționantă, din fericire publică.

În 2019, solista a ”mutat” adresa perenului său succes muzical ”Strada Speranței, la parter” pe Calea Victoriei, mai precis la Magazinul Muzica, unde i-a întâmpinat pe toți cei care au venit să o ureze. Și au fost câteva sute de admiratori.

Născută într-o familie de mari muzicieni – tatăl, marele compozitor și profesor Mircea Chiriac iar mama Elisabeta Chiriac, de asemenea profesoară de pian la Conservator-, puțini știu că artista a studiat de fapt actoria, fiind absolventă la actuala Academie de Teatru și Film ”I. L. Caragiale”, fiind colegă de generație cu George Mihăiță, Florin Zamfirescu, Mircea Diaconu ori Gelu Colceag.

Corina Chiriac rămâne în istoria Televiziunii Române pentru că,  în urmă cu 41 de ani, a debutat cu propriul său show ”Eu sunt Corina” (în regia lui Tudor Vornicu),  devenit prima producție color realizată în România.

Maia Morgenstern își va lansa autobiografia! ”«Nu sunt eu» e o poveste pe care n-aș fi vrut să o spun niciodată”

De ziua sa, Corina Chiriac ne oferă amintirile sale fotografice, o amplă bibliotecă virtuală a carierei sale și a tatălui său

În anii ‘70-’80 artista a reprezentat România la multe show-uri de televiziune vest europene și a susținut spectacole alături de marile vedete ale lumii artistice precum Alla Pugaciova ,Sacha Distel ori geniala actriță Gina Lolobrigida. ”Ce dor mi-a fost”, ”Ce mică-i vacanța mare”, ”Ne cunoaștem din vedere”, ”Inimă nu fi de piatră”, ”Vino iubire înapoi” ori ”Strada Speranței” sunt doar câteva din zecile de succese pe care le-a reputat în prodigioasa sa carieră muzicală, melodii ce rămân la fel de apreciate și astăzi, la 50 de ani de la debutul său.

În cinstea aniversării sale, populara artistă și prezentatoare de televiziune publică amintirile sale fotografice, lansând o amplă bibliotecă virtuală a carierei sale și a tatălui său (www.corinachiriac.com), de la nașterea căruia s-au împlinit, tot anul acesta, 101 de ani.

Arnold Schwartzenneger, operat pe inimă! Imagini cu actorul de pe patul de spital. ”Mă simt fantastic”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed