Cosmin Olăroiu a dat 20 de milioane de euro să fie vecin cu Gică Hagi /FOTO

0
55

Cel mai bine plătit antrenor român din fotbalul mondial, Cosmin Olăroiu a scos din conturi o avere să fie vecin cu regele Gheorghe Hagi. 20 de milioane de euro l-a costat  pe antrenorul român fostul complex hotelier Mamaia, situat în imediata vecinătate a Hotelului Yaki.

Proiectul cu care Olăroiu va fi și concurența lui Hagi este unul de anvergură, compus dintr-un complex rezidențial de lux și un hotel. De acestă viitoare afacere în turism se va ocupa Antonio Daniel (31 de ani), fiul antrenorului român ce a câștigat în ultimii 15 ani, circa 60 milioane euro.

Anda Adam, sexy-șefa de șantier din Tunari! Cu pieptul înainte în construcțiile de case

20 de milioane de euro a platit Cosmin Olăroiu să fie vecin cu Gică Hagi

Cosmin Olăroiu este vecin cu Gică Hagi. 20 de milioane l-a costat!

Cosmin Olăroiu a câștigat cu echipele pe banca cărora s-a aflat două titluri de campion, Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite și trei Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite. Cea mai mare lovitură financiară a dat-o în China, unde a primit de la Jiangsu Suning (care, între timp s-a desființat) 7 milioane de euro și a reușit să aducă în palmaresul echipei primul titlul de campioană.

În București, Cosmin Olăroiu are în plan construcția unui ansamblu rezidențial de blocuri cu 8 și 10 nivele pe Soseaua Electronicii, lângă Gara de Est. ”Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării mi-a permis să văd foarte multe lucruri. Chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone. Tot timpul am preferat să investesc bani mulţi în ţară”, spune Cosmin Olăroiu, cel care a pus bazele lanțului de restaurant Trattoria il Calcio.

Cine este britanica Emma Răducanu, puștoaica-minune din lumea tenisului ajunsă în optimile US Open