Cosmin Seleși trage la țară! A investit într-o casă de vacanță în Maramureșul Istoric

Cosmin Seleși trage la țară! Actorul, vedeta Pro Tv și solistul a reușit să-și vadă visul cu ochii, acela de a avea o casă de vacanță în Maramureștul Istoric.

Mai precis pe Valea izei, în satul Botiza, loc de care s-a îndrăgostit și unde, alături de familia sa, își petrecere vacanțele în ultimii 15 ani. Ardelean la origine, Seleși (46 de ani) locuiește la București de mai bine de 20 de ani. Însă, în ciuda distanței, a ales să-și ridice o casă mult mai departe de locul natal, Zalău. La Botiza simte că se relaxează cu adevărat.

Este o casă practică, din lemn, pentru construcția căreia a făcut naveta aproape un an de zile însă a fost gata înainte de Paște. ”Ilinca’s Chalet (după numele mezinei actorului-n.r.) , o căsuță pe care o construiesc in inima Maramureșului istoric, pe Valea Izei, la Botiza mai exact, un loc tare drag mie, cu oameni frumoși, harnici, păstrători de tradiții si cu suflet cald! Sunt mândru ca m-au primit în comunitatea lor”, a ținut să-și arate recunoștința prezentatorul emisiunii ”Batem palma?”.

Cosmin Seleși trage la țară! A investit într-o casă de vacanță în Maramureșul Istoric!

”Am ales această zonă pentru că eu merg în Botiza din 2008, sunt deja peste 15 ani și de prima dată când am ajuns acolo, m-am îndrăgostit de acel loc. Parcă mi-a rămas sufletul acolo, m-am simțit acasă. E un sentiment incredibil. Am ridicat o casă  în inima Maramureșului istoric, într-un loc de vis, magic, de poveste, un loc pe care-mi doresc să-l cresc și să fie vizitat de către toată lumea. Avem o țară atât de frumoasă, iar Maramureșul este o zonă superbă în care mulți români nu au ajuns. Îmi doresc să cresc turismul în zonă”, adaugă prezentatatorul Pro Tv Cosmin Seleși.Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed