Cosmote România a lansat servicii 3G pentru prepay

Noul serviciu în bandă largă este în prezent disponibil în două pachete start: Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIM şi un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G şi cartela Internet, care conţine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fără TVA).

Creditul iniţial inclus în pachetele preplătite oferă posibilitatea de a activa extraopţiunea de 2GB, valabilă pentru o lună, încă din momentul achiziţionării pachetului.

Potrivit reprezentanţilor companiei, serviciul se adresează utilizatorilor care folosesc Internetul mobil ocazional şi care caută soluţii de control al costurilor, precum studenţii sau persoanelor care vizitează România şi doresc acces la internet mobil în bandă largă la preţuri avantajoase.

Odată ce pachetul start este achiziţionat, clienţii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre următoarele extraopţiuni, cu trafic inclus:

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-style-parent:””;
font-size:10.0pt;”Times New Roman”;}

Extraopţiune

Trafic inclus (GB)

Preţ

Perioadă de valabilitate

Trafic suplimentar
Azi şi Mâine

0,5 GB @ 7,2 Mbps

2
Până la 2 zile
0,01 €/MB

1 săptămână

1 GB @ 7,2 Mbps

5
1 săptămână
0,01 €/MB
1 lună

2 GB @ 7,2 Mbps

10 €
1 lună
0,01 €/MB

După ce traficul iniţial disponibil în cadrul extraopţiunii este consumat, clienţii vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

În plus, utilizatorii serviciului de date preplătit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300 localităţi din întreaga ţară.

Cosmote România avea 7,2 milioane de clienţi la 31 martie 2010.. În prezent, Cosmote România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed