Costul unui meniu la petrecerea miliardarilor de la Bran. Ce mâncare au consumat

Petrecerea miliardarilor din Bran a început la un restaurant renumit din zonă, aflat pe locul al treilea în lume într-un top al celor mai bune restaurante, în 2021.

Departe de ochii curioșilor, în spatele unor paravane și draperii groase, invitații s-au bucurat de o petrecere în stil medieval și de surprize din partea organizatorilor.

Oaspeţii au început să sosească la cină în jurul orei 18:30. Au coborât din maşini de lux, iar şoferii au încercat să-i protejeze cât mai mult de privirile indiscrete.

Spre deosebire de petrecerea de sâmbătă seara, unde mulţi invitaţi au purtat costumații înspăimântătoare, inspirate din Games of Thrones, vestimentaţia celor sosiţi duminică seară la Bran amintea mai degrabă de un bal medieval.

Femeile purtau rochii diafane, în culori deschise, şi aveau coafuri înalte, împodobite cu pene şi tiare. Cu feţele pudrate şi peruci, bărbaţii păreau nobili din epoca medievală. Actorul Adrian Grenier a adoptat o atitudine prietenoasă şi chiar s-a pozat cu şoferul care l-a dus la petrecere.

Cât a durat sosirea, invitaţii au socializat în curtea restaurantului, luminată cu făclii.

La ora 20, invitaţii au intrat în restaurant şi s-au auzit aplauze şi ovaţii.

În restaurant, oaspeții au fost întâmpinați chiar de Vlad Țepeș, cel de la care a început legenda lui Dracula.

Organizatorii le-au pregătit câteva momente de divertisment, pe parcursul cinei. Printre ele, concertul unui cor de copii. Din păcate, paravanele şi draperiile groase au ascuns restul spectacolului.

Unii l-au așteptat pe cel mai bogat om de pe Pământ, în speranța că îl vor convinge să investească bani în afacerea lor.

Fată: „Avem un start-up românesc care a dezvoltat o aplicaţie de petreceri. Ne-am gândit poate le atragem atenția și le place ideea aplicației”.

Nimeni nu a confirmat, însă, că Elon Musk ar fi participat la această cină.

Duminică, în jurul prânzului, oaspeții au plecat la plimbare în oraș. Adrian Grenier, actorul cunoscut pentru rolul din serialul Entourage și soția sa, Jordan, s-au oprit la o cafea pe promenada orașului, apoi au ajuns la un restaurant cu terasă, rezervat pentru invitații lui Elon Musk. Tot acolo au apărut Peter Thiel, fondatorul Paypal, şi partenerul său, miliardarul Matt Danzeisen.

Meniul a costat între 75 și 100 de euro de persoană. Cele mai căutate au fost pastele în roată de parmezan.

Laurențiu Iordache, administrator restaurant: „Am avut o pastă fără gluten, alio pepperoncini, la main course am avut un roast beef black angus Uruguay, un antricot, creveți de Argentina în sos de capere cu unt.”

După masă, fondatorul PayPal și partenerul său au luat centrul Braşovului „la pas”, pe străduțele vechi.

Reporter: „-Spuneți-ne despre experienţa dvs în România… V-a plăcut?”
Peter Thiel, miliardar, fondatorul PayPal: „-A fost grozav!”
Reporter: „-Diseară mergeţi iar la castel?”
Peter Thiel: „-Sunt sigur că ne vom întâlni cu toţii acolo.”
Reporter: „-Angelina şi Elon sunt cu voi?”

Însă Thiel nu a răspuns, păstrând o urmă de mister.

Mulţi turişti s-au dus zilele acestea la Bran, în speranţa că îi vor zări, măcar pentru o clipă, pe Elon Musk şi Angeline Jolie. Alţii, aflaţi întâmplător în zonă, s-au trezit într-o aglomeraţie infernală. În jurul prânzului, coada de mașini se întindea pe aproape patru kilometri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed