AcasăMoney&PeopleCristian Boureanu, despăgubiri uriașe după accidentul pe care l-a comis beat, pe...

Cristian Boureanu, despăgubiri uriașe după accidentul pe care l-a comis beat, pe plajă. Are de plătit o avere

Cristian Boureanu are de plătit despăgubiri uriașe unei firme de asigurări care l-a dat în judecată ca urmare a accidentului pe care fostul politician l-a provocat cu un ATV pe care l-a condus sub influența alcoolului, pe plajă.

Instanța îl obligă pe Boureanu să plătească 63.000 de lei după ce a plecat cu vehiculul fără acceptul celui care îl conducea. Acesta  din urmă nu a mai apucat să coboare de pe ATV, Boureanu demarând în trombă până la o curbă în care s-a răsturnat cu tot  pasager.Acesta și-a scos certificate medico-legal și l-a dat în judecată pe afaceristul.

Suma stabilită în instant reprezintă daune morale și materiale, dobânzi și cheltuieli de judecată. Cristian Boureanu, care a mai fost trimis în judecată, tot în 2017 după ce s-a luat la bătaie cu un agent al poliției rutiere, poate face apel.

” Obligă pârâtul sa plateasca reclamantei urmatoarele sume: 60.222,97 lei, reprezentand despagubiri compuse din daune morale, daune materiale, cheltuieli de judecata; contravaloare dobanda legala penalizatoare aplicabila in raporturile civile, calculata de la data scadentei de 26.11.2019 si până la data platii despagubirii. Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de executare silita. Obliga paratul sa plateasca reclamantei cheltuielile de judecata constand in taxa judiciara de timbru (2309,46 lei + 562,82 lei). Respinge ca neintemeiata cererea privind cheltuielile de judecata constand in diferenta taxa judiciara de timbru (148,71 lei). Cu drept de apel in termen de 30 zile de la data comunicarii, ” este decizia judecătorilor.

Cristian Boureanu a fost condamnat anul acesta la 4 ani și 3 luni de închisoare, într-un dosar egat de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată București-Constanța. De asemenea, hotărârea nu este definitivă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.