Cristina Demetrescu, despre efectul Mercur în Gemeni. Ce se întâmplă cu zodia Taur

Cristina Demetrescu, despre efectul Mercur în Gemeni. Ce se întâmplă cu zodia Taur. Cristina Demetrescu a spus efectele pe care Mercur în Gemeni le are asupra zodiilor.

Se pare că unii nativi vor fi bine aspectați. Devin mai inteligenți, comunică mai bine și de asemenea, învață cu mult mai ușor.

„Mercur este mai bine ca oricând, pentru că în aceste două săptămâni care urmează va sta în zodia Gemeni, adică poposeşte la el acasă, este foarte mobil, foarte inteligent, rezolvă drumuri, comunicăm, ne înţelegem, luăm examene, învăţăm mai uşor.

Cristina Demetrescu, despre efectul Mercur în Gemeni. Ce se întâmplă cu zodia Taur

Dar Mercur în Gemeni mai joacă şi la două capete, iar asta nu înseamnă un lucru rău, că poţi să faci două munci în acelaşi timp, de exemplu.

După două luni de stat în zodia Taurului, unde lucrurile au mers foarte greu, foarte lent, în care oamenii au ţinut foarte mult în ei, acum va fi o revărsare de lucruri exprimate şi rezolvate”, a spus astrologul, la Pro Tv.

Cristina Demetrescu, despre efectul Mercur în Gemeni. Ce se întâmplă cu zodia Taur

De cealaltă parte, Saturn în zodia Pești aduce câteva suferințe vechi. De asemenea, nu sunt excluse nici o serie de schimbări importante.

Mulți nativi trebuie să se pregătească pentru lecții de viață și totodată ar fi bine să fie atenți la anumite detalii.

„Saturn va retrograda în zodia Peşti pentru patru luni de zile, este posibil să se reactiveze şi suferinţe mai vechi şi avem un Pluton care se întoarce, după ce a stat 14 ani în Capricorn, şi acum vine până în ianuarie în zodia Capricornului şi pentru fiecare trebuie să schimbe şi să rezolve anumite lucruri pe sectoarele respective.

Un alt aspect foarte important este acela că sunt multe planete în zodia Leu. Dincolo de faptul că în dragoste se pot întâmpla lucruri imediate pe care oamenii poate nu le înţeleg, pot fi lecţii de viaţă, cei care se ştiu mai temperamentali, mai tirani, foarte mare atenţie, pentru că se pot declanşa bătăi accelerate ale inimii”, mai spune Cristina Demetrescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed