AcasăMoney&PeopleCristina Joia de la ”Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin!...

Cristina Joia de la ”Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin! A fost transportată aproape leșinată la Bagdasar Arseni

O femeie căreia Cristina Joia îi reproșase ca a blocat cu masina o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpăraturi, și a lovit-o cu sălbăticie, în plina figură.

Se pare că agresoarea a folosit un obiect metallic, cel mai probabil o cheie – zdrobindu-i acesteia nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape lesinată, la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, unde a fost operată.

Politia a identificat agresoarea folosindu-se de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru ca asteaptă ca realizatoarea de televiziune să mearga la sectia de poliție și să depuna plângere penală. Deocamdata Cristina Joia este încă internată.

Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a devenit tată. Are o nouă moștenitoare!

Victima spus că niciun angajat nu a intervenit să o ajute în vreun fel. Vedeta a fost nevoit să sune singură la ambulanță, pentru a cere ajutorul. Un trecător a sunat apoi la poliție, unde a raportat incidentul foarte violent. “M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja, povestește Cristina Joia.

”Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia pentru Pro TV. În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Tanti Ludmila, mama lui Dan Bălan, sexy bunicuță la 62 de ani! Pare că a găsit a găsit secretul tinereții fără bătrânețe

Ultimele Articole