AcasăMoney&PeopleIncredibil cu cine face afaceri chef FOA în firma sa. ”La muncă...

Incredibil cu cine face afaceri chef FOA în firma sa. ”La muncă suntem mai mult o mare familie”

Cunoscutul bucătar de televiziune, FOA de la ”Master Chef” are în compania sa, ce se ramifică pe mai multe restaurant și coffee shop-uri, pe cei doi frați ai săi.

Mucesc împreună, uneori gătesc și creează noi concepte împreună.  Cunoscut prin intermediul emisiunilor drept Chef FOA, Florin Scripcă, cel ce a promovat cel mai mult moda de street food în România printr-o serie de evenimente. ”Suntem toți trei bucătari. Daniel, fratele mai mic –i se mai spune Shoo– este și pictor, și sculptor, și Marius, căruia i se mai spune Swordy. Mie mi se spune FOA de când mă știu”, face cunoștință vedeta Master Chef cu managementul firmei sale.

Chef FOA (Master Chef) face afaceri cu frații săi (FOTO stânga)

Fost campion național de arte marțiale, Daniel Burlacu a murit într-un accident de muncă. A fost iubitul Danei Marijuana

Incredibil cu cine face afaceri chef FOA în firma sa. ”La muncă suntem mai mult o mare familie”

Să lucrezi cu familia are și dezavantejele ei, dar avantajele sunt cu mult mai numeroase. Cum se întamplă adesea, este greu să separi viata privată de muncă, dar nu imposibil. Atât timp cât acest lucru este gestionat cu grijă, totul devine o plăcere și nu se mai simte efortul depus în muncă. La filmă suntem mai mult o mare familie, decât o echipă de bucătari”, adaugă vedeta de televiziune.

 Afacerea de success a lui FOA  Flavours Food Design activeaza în trei domenii interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant si operator de ”Food Court”. Celebrul chef se ocupă de meniul multor celebre locuri din București și Cluj și a făcut investiții de sute de mii de euro în noi concept de restaurant.

Victor Slav și-a închis cafeneaua! Nu a mai putut să-și susțină afacerea ce s-a dovedit neprofitabilă

 

Ultimele Articole