Cum arată azi Petre Magdin, cel mai cunoscut rocker al anilor ’90. S-a mutat la țară!/FOTO

Cum arată azi Petre Magdin, cel mai cunoscut rocker al anilor ’90. Emblema unei generații, muzicianul ce a adus rock-ul în casele românilor după ’89 (”Întâlnirea de la miezul nopții”, TVR) s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor.

Ajuns la 77 de ani, fostul muzician și vedetă a televiziunii publice, locuiește la țară cu soția sa, Ana Magdin, într-un sat de basm din Vâlcea. Unde, se pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe. Petre Magdin este aproape neschimbat, și-a păstrat pleata pe care o are din perioada când cânta în anii ’70, în trupele Modern Grup și Dixie.

Carmen Brumă a pozat fără secrete, de ziua sa, la 44 ani! IMAGINI fabuloase ce vor stârni invidia mămicilor

Cum arată azi Petre Magdin, cel mai cunoscut rocker al anilor ’90. Îi priește viața la țară

Cel mai iubit rocker și prezentator de televiziune în rândul tinerilor de după Revoluție, Petre Magdin a ieșit din viața publică dezamăgit de fostele conduceri ale TVR-ului, care i-au refuzat proiectele sale, asta după o prodigioasă carieră în instituția amintită. În ultimii ani, Petre Magdin a preferat să urmărească de la distanță activitatea muzicală românească, iar greaua cumpănă prin care a trecut (s-a refăcut după un accident cerebral în urma căruia este încă este monitorizat din punct de vedere medical), dar și pandemia, au rărit aparițiile publice ale sale.

În emisiunile lui Petre Magdin s-au lansat generații de respectați artiști ai scenei muzicale actuale. Veteranul rocker și muzician a făcut posibil visul a zeci de formații și artiști de la începuturile anilor ‘90, acela de a avea un album și de a se lansa la singurul post de televiziune din acea perioadă.

Afacerile vedetelor cu haine! Cine are o cifră de afaceri ce bate MILIONUL DE EURO pe an

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed