Cum arată casa de jumătate de milion de euro în care s-a mutat Roxana Nemeș! ”Am făcut-o verde și smart!” /FOTO-VIDEO

Roxana Nemeș a traversat mai ușor peste infidelitatea soțului său și i-a iertat păcatele după ce acesta i-a dărut o luxoasă casă.

Este vorba de o vilă într-una dintre cele mai noi zone rezidențiale din nordul Capitalei. Un proiect pe care l-a gândit de la zero și care, după un an și jumătate de muncă a ieșit așa cum și-a dorit-o.

”Am făcut-o verde și smart. Adică am pus panouri solare, puțuri, încălzire în pardoseală, pompe de căldură, iluminat led. În plus, toate device-urile din casă sunt pe telefon”, a lăudat Roxana (34 de ani) în fața urmăritorilor săi noua vilă în care s-a mutat. O construcție în zona Băneasa, cu două etaje, dormitoare cu baie proprie și dressing, living generos, terasă, piscină și două garaje.

VIDEO Cum arată casa de jumătate de milion de euro în care s-a mutat Roxana Nemeș!

Solista, fosta starletă Playboy și participantă la mai multe reality show-uri de televiziune, a prezentat și dressing-ul său generos, în care și-a așezat bijuteriile și accesoriile de preț ca în magazinele de lux.

Cum arată casa de jumătate de milion de euro a Roxanei Nemeș! Căsătorită de doi ani cu Călin Hagima, cei doi au locuit până la finalizarea proiectului lor de casă într-un apartament ”Casa, atunci când am cumpărat-o, era foarte bine construită, spre surprinderea noastră. Doar că am vrut noi s-o facem mai spațioasă. Am mai modificat-o, ne-am făcut un fel de living al dormitorului, care va fi camera de relaxare, cu jacuzzi, leagăn și alte piese de genul acesta”, spune blondina despre noua sa casă, una evaluată de specialiștii imobiliari la circa 500.000 de euro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed