Cum arată pensiunea lui Răzvan Raț de la Predeal! Fostul mare jucător are blocate proprietăți în Ucraina ce valorau înainte de război 4 milioane de euro

Cum arată pensiunea  Răzvan Raț din Predeal. Fostul căpitan al naționalei de fotbal a României, actualmente unul din Leii” de la ”Imperiul leilor” (Pro Tv), a pierdut o mare parte a averii sale, pe care a investit-o în proprietăți imobiliare în estul Ucrainei.

S-a întâmplat cu mult înainte de război, în perioada când era vedeta echipei Sahtior din Donețk, Ucraina. Unul din orașele afectate de conflictul militar din țara vecină.

Proprietățile sale, candva investiții profitabile, și-au pierdut considerabil din valoare în urma războiului. Înainte de escaladarea conflictului dintre separatiștii pro ruși și ucraineni, românul și-a exprimat intenția de a se mute în Donețk, în locul de origine al soției sale, Iulia.

Raț (42 de ani), singurul fotbalist român care a jucat în peste 100 de meciuri în competiții europene intercluburi, a devenit din fotbalist investitor. A plasat bani într-un start-up internațional, iar în România, în companii de tehnologie. Mai are investiții în  turism și într-o școală de fotbal.

 Cum arată pensiunea lui Răzvan Raț de la Predeal”! Afaceristul deține un hotel la Slatina și, mai nou, o pensiune la Predeal pe care a ridicat-o lângă cabana sa de vacanță. Un spațiu cu opt camere duble dotate și cu bucătării proprii, conceput pentru școli de pregătire sportivă, căci beneficiază și de un teren de fotbal și mișcare fizică.

 Dintre toate casa era cea mai valoroasă, a costat două milioane de euro, restul fiind alte investiții. Trebuia să deschid un sport-bar în incinta parcului din vecinătatea stadionului”, spune cu amărăciune Răzvan Raț despre investițiile sale rămase într-o zonă de conflict armat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri