Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”. Actrița Dana Hauer s-a reprofilat profesional

0

Încă difuzat și la 15 ani de la lansarea sa, ”Inima de Țigan” a fost una dintre  cele mai populare producții de televiziune. Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Gheorghe Dinică, Denis Ștefan, Carmen Tănase dar și frumoasa Dana Hauer au făcut ca serialul să devină unul dintre cele mai urmărite în România.

Anii au trecut însă Fana Hauer, alias Pisi a rămas neschimbată. Ceea ce a uimit a fost schimbarea sa profesională, actrița, care a mai jucat și în alte producții importante precum ”Regina”, ”State de România”, ”Pariu cu viața”, ”Spitalul de Demență”, ”Numai iubirea”  ori ”Altă săptămână nebună” lăsând o carieră bogată pentru o nouă provocare, cea de make-up artist. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, sibianca Dana Hauer a lăsat Bucureștiul pentru viața de familistă la Rm. Vâlcea, unde are o relație sudată, a devenit mama unui băiețel și se ocupă propriul beauty salon specializat în coafură și gene fir cu fir.

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”

”Tot așa mă strigă lumea pe stradă. Pisi. M-am mutat la Vâlcea și mi-am deschis un salon de gene. Stau acolo de șase ani și nu m-aș întoarce la București, nu îmi place aglomerația. Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt «genistă». Dar nu pun bombe, pun gene”, se amuză Dana Hauer, alias Pisi, pe care telespectatorii o pot revedea în ”Inima de Țigan” la Acasă Gold.

https://www.money.ro/ce-s-a-intamplat-cu-marius-dragomir-secretul-disparitiei-artistului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.