Cum își plătește Cătălin Scărlătescu angajații la restaurantul său. ”Nu au salarii”

Cătălin Scărlătescu se poate lăuda că, în sfârșit, după ce numele său a recomandat  multe restaurante în ultimii 10 ani, și-a deschis în sfârșit localul său.

Juratul de la ”Chefi la cuțite” (Antena 1), cunoscutul bucătar de televiziune a convenit să nu le dea salarii fixe angajaților săi, ci procent din venituri. Metodă de care este sigur că va da roade, și-i motivează să muncească cu drag și spor.

”Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, spune  cheful de televiziune despre regulile pe care le aduce la cunoștintă angajaților.

Cum își plătește Cătălin Scărlătescu angajații

Cum își plătește Cătălin Scărlătescu angajații la restaurantul său! ”La mine nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil”

”La mine nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon”, spune draconicul chef Cătălin Scărlătescu (50 de ani) despre munca despre viitorul său local situat pe Calea Griviței.

”În meniu se va găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei’, ne asigură cunoscutul bucătar de televiziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed