AcasăEconomieNewsCum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în...

Cum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în Sectorul 3

Cum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în Sectorul 3 se întreabă foarte mulți bucureșteni care nu au reușit încă să aibă un loc de parcare.

Bucureștenii care își doresc un loc de parcare în Sectorul 3 trebuie să își pregătească deja documentele. Este vorba despre cererea care trebuie completată, dar și:

Cum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în Sectorul 3

– Copie după cartea de identitate/buletinul de identitate;
– Copie după certificatul de înmatriculare a autoturismului (talon);
– Copia poliței de asigurare tip RCA, ITP;
– Copia după contractul de comodat al autoturismului, dacă este cazul;
– Certificat de încadrare în grupa de handicap locomotor, dacă este cazul.

Primăria Sectorului 3 anunță că cererile pot fi depuse doar până la data de 30.01.2022.

Cum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în Sectorul 3

„Având în vedere prevederile Regulamentului privind licitația/atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza Sectorului 3 al Municipiului București, aprobat prin HCLS 3 nr. 16/29.01.2018 și modificat prin HCLS 3 nr. 175/28.03.2019 (disponibil pentru consultare pe site-ul https://www.primarie3.ro/), vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 11.01.2022, persoanele cu domiciliu/rezidență din următoarele locații, pot depune cereri pentru atribuirea directă/licitație publică a unui loc de parcare.

Menționăm faptul că se vor lua în considerare DOAR cererile depuse prin platforma GIS, atât cele din perioada prezentului anunț cât și cele depuse anterior anunțului!
Cererile pot fi depuse până la data 30.01.2022 prin Sistemul Informatic de Gestiune a Parcarilor (GIS), ce se afla pe site-ul Primariei Sectorului 3.

Cum poți afla unde sunt locurile de parcare scoase la licitație în Sectorul 3

De asemenea vă comunicăm că această etapă este conform ,,Art. 4, alin. 4. Locul de parcare pentru care s-a depus solicitare să nu fie într-o baterie de parcări situată la mai mult de 100 m față de limita blocului, declarat în cerere, la care își are adresa de domiciliu/reședința solicitantul.“ Locurile afișate pot suferi modificări in conformitate cu Regulamentul referitor la licitația /atribuirea locurilor din parcările de reședință de pe raza sectorului 3 al Municipiul București,art.5, alin. 2”, arată sursa citată.

Calendarul atribuirilor locurilor de parcare din Sectorul 3 poate fi accesat AICI. 

Ultimele Articole