Cum poți să cureți grăsimea arsă de pe tigaie. O soluție făcută în casă te poate ajuta

Cum poți să cureți grăsimea arsă de pe tigaie. O soluție făcută în casă te poate ajuta. Fără să vrem, după mai multe folosiri, pe tigaie se adună grăsimea arsă.

Nu trebui să arunci tigaia, pentru că poți să cureți grăsimea arsă într-un mod destul de simplu și fără ingrediente din comerț.

Prima metodă pe care o poti încerca dacă vrei să cureți grăsimea arsă de pe o tigaie este cea care are ca ingrediente o cana cu otet si doua lingurite de bicarbonat de sodiu.

Tigaia murdara se va pune pe foc, iar in aceasta vei Adauga o cana cu otet si o cana cu apa. Când a inceput sa fiarba adauga si doua lingurite cu bicarbonat de sodiu si opreste focul. Amesteca foarte bine pentru ca bicarbonatul sa se dizolve si apoi lasa solutia sa actioneze timp de 4-5 minute.

Cum poți să cureți grăsimea arsă de pe tigaie. O soluție făcută în casă te poate ajuta

La final curăță tigaia cu un burete. Petele dispar fără prea mult efort, deci nu va fi deloc complicat. Și mai sunt și alte metode.

Amestecă bicarbonat cu apa pana ce obtii o pasta, iar apoi aplic-o petele de grasime arsa. Lasa pasta sa actioneze timp de 1-2 ore, iar apoi clateste cu apa calda.

De asemenea, o alta metoda de a curata grasimea arsa de pe tigai este sa utilizezi zeama de la o jumatate de lamaie, 2-3 lingurite de bicarbonat de sodiu si apa oxigenata.

Vei obtine o solutie lichida pe care o aplici pe suprafetele murdare si pe care o vei lasa sa actioneze 15 minute, dupa care vei clati cu apa calda.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri