AcasăMoney&PeopleCunoscutul astrolog de televiziune Mădălina Manole s-a stins din viață aseară. Avea...

Cunoscutul astrolog de televiziune Mădălina Manole s-a stins din viață aseară. Avea doar 39 de ani!

Prezentatoarea a rubricilor de astrologie, Mădălina Manole s-a făcut cunoscută la mai multe televiziuni (TVR 2, Pro TV, Digi24 și Look TV), dar și platforme online și publicații. Tânăra s-a stins din viață fulgerător, după un stop cardio-respirator.

Trista veste a dispariției Mădălinei Manole a fost făcută publică de către prietenii acesteia: ”Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”

Mădălina Manole  a fost internată anul trecut din cauza unui blocaj renal și colică abdominală și urma să fie operată.

Cunoscutul astrolog de televiziune Mădălina Manole s-a stins din viață

Inginer în electronică și telecomunicații, Mădălina și-a stabilit ca profesie pasiunea sa, astrologia, domeniu în care a fost onsiderată cel mai cunoscut astrolog din media.

”Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă! Ea va prezenta în fiecare dimineaţă, pentru cei care se trezesc Cu capu-n zori, harta astrală a zilei, pe baza căreia va face previziunile zodiacale”, este prezentarea pe care TVR 2 i-a făcut-o astrologului Mădălina Manole.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.