Curatenie birouri (Bucuresti-Ilfov). Soluția oferită de firma de curatenie TotCurat.ro

0

Dacă aveți nevoie de servicii de curatenie birouri, aveți de ales între a angaja personal propriu care să se ocupe de această activitate, sau să optați pentru colaborarea cu o firma de curatenie.

Dacă optați pentru a doua variantă, vă invităm să accesați site-ul www.totcurat.ro aparținănd unei astfel de companii, cu activitate în toate sectoarele din București și în localitățile din județul Ilfov.

Un spațiu de lucru curat și bine organizat este esențial pentru productivitatea și satisfacția angajaților. 

Un birou murdar poate duce la o serie de probleme, cum ar fi alergii, boli respiratorii, lipsa de concentrare și o imagine neprofesionistă a companiei.

Pentru a evita aceste probleme, este important să apelați la o companie de curățenie profesională care să vă ofere servicii de calitate superioară. 

Vă recomandăm o astfel de companie de încredere, cu o experiență vastă în domeniul curățeniei birourilor, care oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Servicii profesionale de curatenie birouri (Bucuresti-Ilfov)

Serviciile noastre profesionale de curatenie birouri cuprind:

 • Curățenie generală: Cuprinde curățarea birourilor, a mobilierului, a echipamentelor electronice, a bucătăriilor și a băilor. Echipa noastră va folosi produse profesionale de curățenie pentru a elimina murdăria, praful, bacteriile și virusurile. 
 • Curățenie mochete și tapițerie: Oferim curățare profundă a mochetelor și a mobilierului tapițat, utilizând echipamente profesionale de curățare cu injecție-extracție. Acest proces elimină murdăria, praful, alergenii și acarienii de praf, lăsând mochetele și tapițeria scaunelor, canapelelor sau altor piese de mobilier curate, igienizate și proaspete. 
 • Curățenie geamuri: Oferim curățarea ferestrelor, a ușilor din sticlă și a altor suprafețe vitrate din biroul dumneavoastră. Folosim produse speciale pentru curățarea sticlei, care nu lasă urme sau zgârieturi, asigurând o strălucire impecabilă. 
 • Dezinfecție: Serviciul de dezinfecție utilizează produse profesionale omologate pentru a elimina bacteriile, virusurile și alte microorganisme dăunătoare din biroul dumneavoastră. Acest serviciu este ideal pentru a crea un mediu curat și sănătos, mai ales în perioadele cu risc crescut de îmbolnăvire. 
 • Servicii suplimentare: Oferim o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi golirea coșurilor de gunoi, reumplerea dispenserele de apă și cafea, spălarea vaselor și alte sarcini administrative. 

De ce să alegeți această firmă de curățenie pentru curățenia birourilor dumneavoastră?

 • Experiență vastă: Compania deține o experiență vastă în domeniul curățeniei birourilor, având o echipă de profesioniști experimentați și instruiți pentru a utiliza cele mai noi metode și produse de curățenie. 
 • Servicii personalizate: Oferim servicii personalizate pentru a ne adapta nevoilor dumneavoastră specifice. Discutați cu echipa noastră pentru a crea un plan de curățenie care să corespundă cerințelor dumneavoastră. 
 • Flexibilitate: Ne adaptăm programul de curățenie la programul dumneavoastră de lucru, oferind servicii în afara orelor de program sau în weekend. 
 • Discreție: Echipele noastre de curățenie sunt discrete și respectă confidențialitatea informațiilor dumneavoastră. 
 • Comunicare eficientă: Ne angajăm să comunicăm eficient cu dumneavoastră pe tot parcursul procesului de curățenie, informându-vă despre programul stabilit, produsele utilizate și eventualele probleme identificate. 
 • Garanție de satisfacție: Suntem atât de încrezători în calitatea serviciilor noastre, încât oferim o garanție de satisfacție. Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele curățeniei, vom reveni și vom curăța din nou gratuit. 

Obțineți o ofertă personalizată

Contactați-ne astăzi la folosind datele de contact de pe site-ul nostru pentru a obține o ofertă personalizată pentru serviciile noastre de curățenie a birourilor. 

Personalul nostru prietenos va fi bucuros să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie, iar dacă doriți să comandați serviciile noastre, un reprezentant al firmei se va deplasa pe teren pentru a discuta cu dumneavoastră și a studia spațiul ce va trebui curățat, pentru a întocmi o ofertă.

Beneficiile utilizării unui serviciu profesional de curățenie a birourilor

Angajarea unei companii profesionale de curățenie pentru biroul sau sediul companiei dumneavoastră oferă o serie de beneficii semnificative care depășesc simpla curățenie a pardoselilor și a birourilor.

 • Productivitate sporită: Un birou curat și organizat contribuie la crearea unui mediu de lucru mai plăcut și mai propice concentrării. Angajații se vor simți mai confortabil și mai motivați să lucreze într-un spațiu curat, ceea ce poate duce la o productivitate sporită. 
 • Reducerea absenteismului: Un birou murdar și plin de praf poate duce la probleme respiratorii, alergii și alte probleme de sănătate care pot determina absenteismul angajaților. Serviciile profesionale de curățenie ajută la menținerea unui mediu sănătos, reducând numărul zilelor de concediu medical. 
 • Imagine profesională: Primul contact pe care îl au clienții dumneavoastră cu biroul dumneavoastră este, de obicei, vizual. Un birou curat și bine întreținut transmite o imagine profesională și serioasă a companiei dumneavoastră. 
 • Prelungirea duratei de viață a mobilierului și a echipamentelor: Utilizarea regulată a produselor profesionale de curățenie și a tehnicilor adecvate ajută la prelungirea duratei de viață a mobilierului, a echipamentelor electronice și a covoarelor din biroul dumneavoastră. 
 • Reducerea costurilor: Deși la prima vedere angajarea unei companii profesionale de curățenie poate părea costisitoare, pe termen lung aceasta poate duce la economii de costuri. Eliminați necesitatea de a achiziționa produse de curățenie și echipamente scumpe, precum și costurile asociate cu gestionarea programului propriu de curățenie. 
 • Respect pentru mediu: Se utilizează produse de curățenie ecologice și metode sustenabile pentru a proteja mediul înconjurător. 

Programul de curățenie birouri personalizat de la TotCurat.ro

Înțelegem că nevoile fiecărui birou sunt unice. Tocmai de aceea, oferim programe de curățenie personalizate pentru a ne adapta cerințelor dumneavoastră specifice. 

Putem efectua curățenia zilnică, săptămânală, lunară sau ori de câte ori este nevoie.

Discutați cu echipa noastră pentru a crea un program de curățenie care să includă următoarele aspecte:

 • Frecvența curățeniei: Stabiliți frecvența dorită pentru serviciile de curățenie, ținând cont de numărul de angajați, nivelul de trafic și tipul de activități desfășurate în birou. 
 • Servicii specifice: Alegeți serviciile de curățenie de care aveți nevoie, cum ar fi curățenia generală, curățenia geamurilor, dezinfectarea sau golirea coșurilor de gunoi. 
 • Programul de curățenie: Stabiliți programul cel mai potrivit pentru biroul dumneavoastră. Putem efectua curățenia în timpul zilei, în afara orelor de program sau în weekend. 
 • Instrucțiuni speciale: Informați echipa noastră despre orice zone sau obiecte care necesită o atenție deosebită sau produse de curățenie specifice. 

Echipa noastră de curățenie profesionistă

La compania noastră suntem mândri de echipa noastră experimentată de profesioniști în domeniul curățeniei. 

Toți angajații firmei sunt instruiți corespunzător pentru a utiliza cele mai noi metode și produse de curățenie, asigurându-vă rezultate impecabile. 

De asemenea, punem accent pe fiabilitate, discreție și respect pentru confidențialitatea informațiilor dumneavoastră.

Investiți într-un birou curat și productiv

Un birou curat și igienizat este esențial pentru succesul afacerii dumneavoastră. 

Alegând această firmă de curățenie pentru serviciile profesionale de igienizare a birourilor, beneficiați de o gamă largă de avantaje, inclusiv productivitate sporită, imagine profesională, reducerea costurilor și un mediu de lucru sănătos pentru angajații dumneavoastră.

Întrebări frecvente despre serviciul de curatenie birouri

Pentru a vă ajuta să luați o decizie informată, am realizat o listă cu cele mai frecvente întrebări despre serviciul nostru de curățenie a birourilor:

1. Cât costă serviciul de curățenie a birourilor?

Costul serviciului de curățenie a birourilor variază în funcție de o serie de factori, cum ar fi:

 • Dimensiunea biroului;
 • Frecvența dorită a curățeniei;
 • Serviciile specifice solicitate;
 • Programul de curățenie ales;

Pentru a primi o ofertă personalizată, contactați-ne astăzi, iar un reprezentant al echipei noastre va discuta nevoile dumneavoastră specifice și vă va oferi o ofertă competitivă.

2. Ce produse de curățenie utilizați?

Utilizăm produse de curățenie profesionale de înaltă calitate, eficiente și sigure pentru oameni și mediul înconjurător. 

Putem folosi și produse de curățenie ecologice la cerere. 

Ne vom asigura întotdeauna că produsele folosite sunt potrivite suprafețelor din biroul dumneavoastră.

3. Ce este inclus în curățenia generală a biroului?

Curățenia generală a biroului include, de obicei, următoarele:

 • Golirea coșurilor de gunoi;
 • Aspirarea pardoselilor;
 • Curățarea birourilor și a mobilierului;
 • Ștergerea prafului de pe suprafețe;
 • Curățarea băilor și a bucătăriei (dacă este cazul);
 • Curățarea ușilor și a clanțelor.

Putem personaliza serviciul de curățenie generală pentru a include și alte sarcini, cum ar fi curățarea geamurilor, dezinfectarea sau curățarea mochetelor etc.

4. Cât de des ar trebui să fie curățat biroul?

Frecvența ideală a curățeniei biroului depinde de o serie de factori, cum ar fi numărul de angajați, nivelul de trafic și tipul de activități desfășurate. 

De exemplu, un birou cu trafic intens poate necesita o curățenie zilnică, în timp ce un birou mic cu un număr redus de angajați poate necesita doar o curățenie săptămânală.

5. Cine are acces la biroul meu în timpul curățeniei?

Doar personalul autorizat al firmei de curățenie va avea acces la biroul dumneavoastră în timpul prestării serviciilor. 

Toți angajații noștri sunt instruiți cu privire la securitate și confidențialitate. 

De asemenea, puteți solicita ca programul de curățenie să se desfășoare în afara orelor de program sau în weekend, pentru a minimiza orice inconvenient.

6. Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de rezultatele curățeniei?

Suntem încrezători în calitatea serviciilor noastre și oferim o garanție de satisfacție. 

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele curățeniei, vă rugăm să ne contactați imediat și vom reveni pentru a remedia problema gratuit.

7. Cum pot programa o curățenie?

Programarea unei curățenii este simplă. Contactați-ne astăzi folosind datele de contact de pe site-ul nostru, iar un reprezentant al echipei noastre va discuta nevoile dumneavoastră și va programa o vizită la biroul dumneavoastră pentru a realiza o evaluare gratuită.

Alegeți această firma de curatenie pentru un birou curat, sănătos și productiv!

Investiția într-un serviciu profesional de curățenie a birourilor vă oferă numeroase beneficii, inclusiv un mediu de lucru curat și igienizat, productivitate sporită a angajaților.

Concluzie

Menținerea unui birou curat și igienizat este esențială pentru succesul afacerii dumneavoastră. 

Un spațiu de lucru murdar poate duce la o serie de probleme, cum ar fi boli ale angajaților, productivitate scăzută și o imagine neprofesională a companiei.

Achiziționarea produselor de curățenie și angajarea personalului propriu pentru curățenie poate fi costisitoare și consumatoare de timp. 

Nu mai pierdeți timpul și resursele încercând să vă curățați singuri biroul, apelați la profesioniști!