Dalida din Las Fierbinți a născut! ”…până la lacrimi mi-e dragă viața!”

Actrița basarabeancă, în vârstă de 37 mai are un băiat, Marcu, în vârstă de 4 ani

”Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: DA. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu ”, a declarat actrița, în urmă cu o săptămână, la Pro TV.

Actrița din ”Las Fierbinți” a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult copii. Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente  la clinici de specialitate, de fertilizare. Ea și Laurențiu, soțul său, de asemenea, de origine basarabean, s-au căsătorit de pe 6 iunie 2015.

Dan Bordeianu s-a retras la țară și nu mai arată de mult așa cum îl știai! Cândva popular actor, iubit de femeile din întreaga țară, astăzi familist convins

Cei doi s-au cunoscut în momentul în care ea a devenit angajata lui Laurențiu, care a avut o plajă în administrație, în Costinești.  Povestea celor doi a început într-o vară, pe vremea în care popularul serial de la PRO TV nu apăruse încă, iar ea lucra pe timpul verii, la mare. ”L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.”, a povestit Ecaterina Ladin.

Irina Loghin împlinește 82 de ani! Se aniversează fără frică de COVID-19 căci, la etatea sa, a trecut prin proba virusului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed