Dan Bordeianu s-a retras la țară și nu mai arată de mult așa cum îl știai! Cândva popular actor, iubit de femeile din întreaga țară, astăzi familist convins

A cucerit multe inimi odată cu difuzarea succesului de televiziune, principala sa preocupare devenind casa și familia sa.

Ca majoritatea actorilor care au fost privați de lipsa activității profesionale de la începutul anului trecut, Dan Bordeianu s-a obișnuit cu  ”izolarea”, respectiv viața la țară, la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu. La 44 ani, actorul școlit de regretatului mare profesor universitar Mircea Albulescu (promoția 1999) a îmbrățișat viața pe pământ, transformând total gospodăria moștenită de la tatăl său și este aproape de nerecunoscut.

Statuia Libertății are moștenitori cu origini românești. O frumoasă timișoreancă este însărcinată cu administratorul celebrului edificiu

Dan Bordeianu, acum soț și tată (împreună cu Maria, soția sa, are o frumoasa fiică, pe Maria)  se relaxează prelucrând lemnul, mai ales cpă materie primă are din belșug în zonă unde s-a mutat, la doi pași de foștii codri seculari de odinioară ai Bucureștiului.

”Numai iubirea”, în care a jucat în cele 100 de episoade alături de Alexandru Papadopol, Bianca Negru, Oana Zăvoranu lui fosta sa iubită, Adelala Popescu, dar și Corina Dănilă, Toora Vasilescu, Sebastian Papaiani ori Pavel Bartoș, a fost un mare success de piață.

Bianca Drăgușanu va fi audiată la DIICOT Craiova! A fost citată drept martor în dosarul de proxenetism a lui Alex Bodi

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed