AcasăPoliticDan Barna îi dă cu „flit” lui Dacian Cioloș. Ce i-a transmis...

Dan Barna îi dă cu „flit” lui Dacian Cioloș. Ce i-a transmis liderul USR

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, susține că va candida pentru șefia partidul la congresul din toamnă, declinând astfel propunerea pe care i-ar fi făcut-o Dacian Cioloș și anume să se retragă amândoi din competiție și să susțină un alt candidat pentru a nu crea disensiuni între membri USR și cei ai PLUS.

Este întotdeauna o chestiune de mesaj politic

„Eu am participat la toate luptele şi la toate confruntările pe care USR PLUS le-a avut. Intenţionez să merg mai departe, pentru că eu cred foarte mult că USR PLUS este un partid care pe termen lung va avea un cuvânt greu în politica din România”, a declarat Barna presei la Universitate.

El a ținut să precizeze că proiectul USR PLUS este unul la care muncește de patru ani de zile.

Citește și: PNRR folosit ca „instrument de ameninţare şi şantaj”? Ce reclamă un PSD-ist

„Este un proiect asumat. Am foarte mare încredere în înţelepciunea colegilor mei”, a precizat Barna.

Lui Cioloș îi e frică de o înfrângere în fața lui Barna

Săptămâna trecută, copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, i-ar fi propus lui Dan Barna să se retragă amândoi din copmetiția pentru șefia formațiunii politice și să facă loc unui alt candidat, vehiculat fiind numele lui Cătălin Drulă.

Surse din partid au dezvăluit că, de fapt, lui Cioloș îi este teamă că va pierde în fața lui Barna, dat fiind faptul că a fost absent și neimplicat mai mult timp în partid, acest lucru deranjându-i chiar și pe membrii din aripa PLUS.

Ultimele Articole