AcasăPoliticPNRR folosit ca „instrument de ameninţare şi şantaj"? Ce reclamă un PSD-ist

PNRR folosit ca „instrument de ameninţare şi şantaj”? Ce reclamă un PSD-ist

Paul Stănescu se plânge că premierul Florin Cîțu intenționează să folosească Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) împotriva primarilor PSD și a început să-i amenințe cu „tăierea resurselor bugetare”.

„Cîţu a început deja să ameninţe primarii PSD cu tăierea resurselor bugetare. Vrea să folosească PNRR-ul ca măciucă împotriva primarilor, ca un megaloman care crede că nu doar bugetul României, ci şi fondurile europene, sunt un fel de portofele ale liberalilor!”, susține secretarul general al PSD.

PNRR nu trebuie folosit ca „instrument de ameninţare şi şantaj”

Stănescu a calificat comportamentul lui Cîțu ca fiind unul „josnic şi inacceptabil al unui om pus cu mâna lui Iohannis pe lista de parlamentari PNL, fără a avea vreo legitimitate autentică în rândul românilor”.

Citește și: Tariful parcărilor din București va crește. Mașinile parcate pe prima bandă vor dispărea

„Cîţu şi ai lui sunt atât de cinici încât privesc consiliile judeţene, municipiile, oraşele şi comunele conduse de primari PSD drept zone administrative populate cu cetăţeni de rangul doi. Asta fac acum, vor să-i pedepsească pe români că votează PSD! Sper că se vor trezi, totuşi, la realitate şi nu vor îndrăzni să folosească PNRR-ul ca pe un instrument de ameninţare şi şantaj, prin care să discrimineze mai multe regiuni ale ţării pe criterii politice”, a spus Stănescu.

PNRR trebuia să acopere toate regiunile ţării şi fondurile să fie împărţite echitabil

Social-democratul a ținut să sublinieze că PNRR trebuia să acopere toate regiunile ţării şi fondurile să fie împărţite echitabil, însă au fost excluse investiţiile în agricultură.

„Impostorii politici din Guvern, băgaţi de Iohannis pe uşa din dos după ce au pierdut alegerile, se laudă obsesiv cu reformele din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Au promis că Planul de Redresare n-o să lase pe nimeni în urmă. Că va acoperi toate regiunile, iar fondurile vor fi împărţite echitabil. Însă PNRR-ul, în forma în care a fost deja trimis la Bruxelles, a exclus un domeniu important pentru România, agricultura”, a mai afirmat Paul Stănescu.

Citește și: Din iulie și românii pot descărca certificatul verde de vaccinare

Ultimele Articole