Dan Bittman, s-a săturat de restricții! ”Să mor de covid, ăsta. Nu mai vreau să trăiesc în condiții degradante”

Pericolul există. Dar ne luam dupa alte țări în loc să gândim cu capul nostru. Oameni buni, începeți să gândiți cu mintile voastre. Nu va mai lasați influentați de tot felul de povești care vin din Franța, din Italia, din Germania. În Germania sunt, poate, zeci de mii de îmbolnăviri în fiecare zi, dar nu moare nici dracu’, pentru că știu să aibă grijă de ei și îi tratează. în România, avem câteva mii de așa-zise infectari pe zi si, iarta-mă, un medic care lucrează în sistem exact pe cifre îmi povestea cum adunau ei: daca te testeaza de trei ori, la acelasi pacient, pun trei, nu unul singur. De asta spun, hai sa revenim cu picioarele pe pamânt”,  a spus Dan Bittman, în direct, la Antena 3.

Delia, desupra tuturor! A cumpărat unul din cele mai râvnite și la înălțime penthouse-uri din București

”Dacă ies pozitiv? Mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat”.

În direct la Gândul Live, Bittman, a cerut demisia Guvernului si a facut o afirmatie-soc, spunand ca prefera sa moara de COVID decat sa traiasca in actualele conditii. „Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema… Aia dezinfecteaza, ai masca. E vorba si de salile de spectacol, daca atat de tare ne protejeaza masca, de ce nu ii lasi sa vina cu masca la concerte. Stau oamenii în metrou Trebuiau sa fie zeci de mii de morți. Trebuiau sa fie cazuti pe strada oamenii aia. Daca e asa un virus letal, daca e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau sa fie 80 milioane de „dusi”, sunt un milion. Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor si eu de Covid, sa dea Dumnezeu. Chiar nu vreau sa mai trăiesc în conditii degradante. Nu se poate asa ceva, este prea mult”, sunt declarații haluciante făcute de artist.

  ”Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor”.

În replica la afirmațiile lui Dan Bittman, Adrian Streinu-Cercel a spus că: ”Este ușor să punem sub semnul întrebării absolut orice. Ce vreau să remarc este că ar trebui să ne unim în această problemă”

Luptătorul anti-botniță candidează pentru PSD

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed