x


  • EUR
    4.8730
    USD
    4.1103
string(14) "moneyamppeople"

Delia, desupra tuturor! A cumpărat unul din cele mai râvnite și la înălțime penthouse-uri din București

Dacă pe mulți soliști pandemia i-a adus cu picioarele pe pământ, aceștia nemaiavând din ce să-ți întrețină statutul de vedetă, Delia își permite să trăiască cu capul în nori. Se va muta într-un penthouse nou, situat într-unul din cele mai înalte blocuri din nordul Bucureștiului. Doar 3 milioane euro costă noua sa locuință aflată în construcție.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.10.2020, 18:00

Răzvan, soțul său,  a rezervat unul din cele mai râvnite penthouse-uri într-unul din cele două blocuri de aproape 80 metri  înălțime, cel mai nou și îndrăzneț proiect imobiliar din zona de nord a Capitalei, care va fi gata la anul.

Cu afaceri în HoReCa, zona cypto monede, muzică și, mai nou, imobiliare, Răzvan Munteanu și celebra sa soție locuiesc tot într-un penthouse, într-una din cele mai scumpe zone ale orașului lângă Parcul Herăstrău. Locuință evaluate la circa un million euro. La rândul lor investitori în noul proiect imobiliar, Răzvan și Delia au mai cumpărat și în trecut apartamente de la respectivul dezvoltator încă din stadiul de proiect al acestora.

Delia și Răzvan Munteanu, soțul său

Milionarul Dan Nicorescu, jefuit în propria-i casă! Hoții i-au sustras, folosind violența, bani și bijuterii de 300.000 euro

Delia va locui la modul propriu, desupra Bucureștiului, căci, de la anul, va privi orașul de la o înălțime record pentru locuințele din acest oraș, etajele 19 și 20 ale blocului. Conform datelor proiectului puse la dispoziție de dezvoltator, viitorul lor penthouse este inclus într-un proiect cu o surpafață totală de 60.000 mp, ce cuprinde și spații de birouri,  spații comerciale, dar și 134 apartamente de lux.

Pernthouse-ul din respectivul proiect încă nefinalizat, costă nu mai puțin de 3 milioane euro (sumă din care s-a plătit avans o treime). Dacă vi se pare mult, vă spune, că,  la începutul pandemiei, în parteneriat cu constructorul, Răzvan  Munteanu a reușit să vândă în avans, un alt penthouse (în același complex de lux) cu circa 8 milioane euro. Mai mult ca probabil este cea mai scumpă locuință din București.

Doliu în muzica populară! Un celebru artist s-a stins pe patul de spital, diagnosticat cu COVID-19