Dan Negru, oficial la Kanal D. Transferul anului în televiziune ”Am găsit oameni la fel de pasionați”

Dan Negru, oficial, la Kanal D. Transferul anului în televiziune. Detronatul ”Rege al audiențelor” în programele tv de Revelion din ultimii 20 de ani, prezentatorul confirmă că, în ziua când și-a luat rămas bun de la foștii colegi de la Antena 1, despre care a ținut să mă mărturisească faptul că sunt ”dintre cei mai valoroși în televiziune”,  a semnat un nou contract.

”Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta.

Actorul George Burcea a primit sentința în dosarul consumului de droguri. Risca închisoarea

Dan Negru, oficial, la Kanal D. Transferul anului în televiziune

Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru (50 de ani), cel care a prezentat în cariera sa o mulțime de formate de televiziune. Amintim: ”Te pui cu blondele” (”Beat the Blondes”), ”Vrei să fii milionar (”Who Wants to Be a Millionair”) ori ”Ciao Darwin”.

”Kanal D își îmbogățește echipa cu unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experiență de peste 20 de ani în media, prezentator, dar și scenarist și realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă și reinventându-se în permanență, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce știe mai bine, televiziune, la Kanal D”, este comunicatul celor de la Kanal D.

Dan Negru, care a hotărât să facă o schimbare profesională după 22 de ani, a venit la Antena 1 în 1999, de la TVR. De-alungul timpului, cel ce și-a câștigat renumele de ”rege al audiențelor” a realizat 22 de programe de Revelion.

Topul celor mai difuzate melodii românești pe 2021 este oficial! Cine se află în vârful clasamentului

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed