Dana Budeanu, derapaj total: Covid e o boală strict pentru săraci

Dana a Budeanu a spus că, din punctual ei de vedere, COVID-19 este o „boală strict pentru săraci”, potrivit Ziare.com

 

„Am repetat și o să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală cum s-o numi ea este strict pentru săraci. Această situație generală este strict pentru săraci. Ați dat 7.000 de măsuri pe care ați venit după aceea și le-ați contrazis. Corect? Corect! Acum va așteptați că noi să fim acești docili, care să nu nu ne opunem la nimic, și că, domne, ce-i cu antivaccinistii, cu etc. Astea sunt niște tâmpenii!”, a spus Dana Budeanu.

 

Budeanu l-a criticat pe Raed Arafat, pe care l-a acuzat că „și-a bătut joc de noi”, îndemnându-l pe șeful DSU „să mai facem și caterincă”.

 

„Eu nu am cum să respect regulile… Eu sunt de părere că au început ok. Veneau cu pupitrele alea, vorbeau, era domnul Arafat, care am înțeles că s-a supărat pe mine. Haideți, domnule Arafat, să mai și facem caterincă, lăsăți supărările astea. Și eu sunt supărată pe dumneavoastră, și eu am toate motivele să fiu supărată, că v-ați bătut joc de noi un an. Trebuia să rămâneți la Șalvari, că acolo v-am tot lăudat. Apropo, eu am fost singură voce din această țară, în timpul în care hastagii va călcau în picioare pentru Colectiv. Așadar, veneau cu alea trei pupitre, ba și ne ziceau o vorba. Asta a fost în martie, atât, după aia s-a terminat cu vorbele. Că stați liniștiți, noi ne ocupăm, am fost, am verificat acolo, am comandat măști, nu știm ce am mai făcut, am luat cutare măsură. Bă, populația simțea într-adevăr că veneau trei reprezentanți ai autorităților și ne comunicau ceva, că pozitiv, că negativ, dar există un echilibru. Acest echilibru a durat două-trei săptămâni, după care a început o nenorocire care s-a abătut la propriu asupra oamenilor obișnuiți”, a precizat Dana Budeanu.

 

Deși se află în lumea showbiz-ului de mulți ani, Dana Budeanu a reușit să devină vizibilă după ce a apărut la Pro TV, unde comenta vastimentația unor persoane publice si vedete. Ulterior ea a început să comenteze pe teme politice, fiind o apărătoare înfocată a Gabrielei Firea. A avut de-a lungul timpului o serie de derapaje verbale, fiind criticată, totodată, de către internauți că plescăie atunci când vorbește.

 

Ea este căsătorită cu patronul CanCan – Radu Budeanu care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul Hidroelectrica. Decizia a fost luată după ce Tribunalul Bucureşti a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei pe care acesta l-a încheiat cu Direcţia Naţională Anticorupţie.

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed